Poszukuję perfumu/wody perfumowanej , oczywiscie męskiego . Słodkiego zapachu, ale nie nachalnego , nutka słodyczy ale zarazem męski do 60 zł .
polećcie coś , może macie własny typ , który możecie polecić ?
Perfum / woda perfumowana
Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .
aaa nie to woda po goleniu , ajć .
Adidas Fresh Impact-ojciec używa, jak dla mnie są idealne, przynajmniej zapach utrzymuje się długo
ooo :
jest z axe , woda toaletowa bodajże czekolada .
za 60 zl to nic porzadnego nie dostaniesz
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Ale ona pyta o coś akurat w tym przedziale cenowym, gdzie są też lepsze i gorsze i jak widać jakieś propozycje padają. ;-)
Ja akurat nie przepadam za słodkimi zapachami, ale może faktycznie te Malibu?
Wspominałaś coś o Malizii, nie pamiętam czy to słodki zapach, ale kojarzę, że jest z tych typowo męskich, kiedyś ktoś miał i mi się podobał.
Zaintrygował mnie ten Davidoff, mają fajne fajki, ciekawe jak z perfumami, zerknę przy okazji. ;-)
Nie wiem jakie ceny w Polsce, ale moj na codzien uwielbia serie Activist z Body Shopu

Na swieta byly pakowane w gift setach, ale teraz tez mile panie moga ladnie zapakowac w jakis koszyczek czy cos :D
Sa tez inne zapachy, Activist jest moim i mojego faceta ulubionym.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Jakbyś chciała kupić za ponad dwieście kiedyś to polecam Paco Rabanne One million :D a tak to jakiś Adidas, oni zawsze mają coś przyjemnego dla nosa
hmm , miała w ręku Axe provocation woda toaletowa , już miałam kupić ale odłożyłam . Jutro raczej po niego wrócę jednak , ale dawajcie jeszcze propozycje ;) ten podobno jest fajny , przynajmniej ochroniarze z rossa tak mówią :
nie było kurcze testera , cena okazyjna . Promocja do jutra 69,90 .. hmmm
A oprócz droższych armaniego to najukochańszy dla mnie zapach męski to puma jamaica, te pierwsze, chyba raz kupiłam do tej ceny tester , jezu mogłabym je wąchać i wąchać
ooo jeszcze kupilam mojemu ostatnio Paco Rabanne One million, nawet taki slodkawy jest, bardzo przyjemny.