Jakiś czas temu zobaczyłem takowe zdjęcie w internecie, teraz chciałem Was zapytać czy zgadzacie się z tym stwierdzeniem?
lista tematów
Opinia. strona 2 z 6
Wszystko zależy do jakiego stopnia są to spodnie zwężane. Osobiście nie lubię nosić dżinsów kroju prostego o jednakowej szerokości. Zawsze staram się wybierać też zwężane ku dołowi. Natomiast z drugiej strony nie jestem zwolennikiem noszenia przez mężczyzn spodni w deseń kobiecych leginsów.

razdwa: Wszystko zależy do jakiego stopnia są to spodnie zwężane. Osobiście nie lubię nosić dżinsów kroju prostego o jednakowej szerokości. Zawsze staram się wybierać też zwężane ku dołowi. Natomiast z drugiej strony nie jestem zwolennikiem noszenia przez mężczyzn spodni w deseń kobiecych leginsów.
No tak, masz rację. Ja za to nie lubię u facetów zbyt szerokich spodni, wyglądają po prostu ohydnie. Dlatego też myślę, ze zarówno kobiety jak i mężczyźni powinni rozróżniać co tak naprawdę jest przeznaczone właśnie dla nich. :)
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Sylvinka: Czarny typowy dla mężczyzny? O nie nie, tu źle trafiłeś. Zresztą to kobiety idą za przekonaniem, że czarny wyszczupla. :D
Zdaję sobie z tego sprawę, tutaj nie chodzi dokładnie o kolor tylko o przekaz. Zarówno różowy nie jest zarezerwowany tylko dla kobiet jak i każdy inny kolor nie jest zarezerwowany tylko dla mężczyzn. Takie jest moje zdanie. ;-)
A co do wyszczuplania, to być może działa ta iluzja optyczna.
razdwa: Zdaję sobie z tego sprawę, tutaj nie chodzi dokładnie o kolor tylko o przekaz. Zarówno różowy nie jest zarezerwowany tylko dla kobiet jak i każdy inny kolor nie jest zarezerwowany tylko dla mężczyzn. Takie jest moje zdanie. ;-)
A co do wyszczuplania, to być może działa ta iluzja optyczna.
Ale weź pod uwagę sklepy, zarówno z ubraniami damskimi jak i męskimi. U kobiet dominuje zółty, różowy, beżowy, siwy, pomarańczowy, błękitny, seledynowy, czarny i jeszcze milion innych podobnych odcieni. A u facetów? granat, brąz, fiolet, siwy, zielony, niebieski, bordowy. I dla mnie to idealne podzielenie kolorów. Żebyśmy mogli dostrzec na ulicy mężczyznę, a nie chłoptasia przebranego za kobietę, bo czasami nie wiadomo kto to tak naprawdę jest. :)
Nowy ciuch w szafie to poniekąd jakieś urozmaicenie, ale podążanie za stylem? żadne dla mnie
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...