Witam. Dzisiaj sobie wlaczylam starą piosenkę z mojego wyjazdu i trafiłam na wykonanie pewnego młodzieńca. Przyznam, że mi się spodobał bardzo, choć raczej nie trafia do ogólnego gustu, ale pokazuję. :-D
Wersja video, bo na fotach jak zwykle jakoś inaczej - http://youtu.be/sFFeROjhFdI - To macedonski folk, soł uprzedzam, ze mozna wyciszyc :-D
1.
2.
3.
4.
5.
Podoba się?
Co na tak, co na nie?
Ile pkt 1-10?
Pozdrawiam :-D
lista tematów
Daniel Dann strona 3 z 4
A na vidjo wyglada inaczej!
Konto usunięte: Nie bądź już taka drażliwa taki mały żarcik, bo niegdyś głośno było o tym, że chciałam zobaczyć Twoje cycki, a na tym Twoim nowym zdjęciu tak jakby sporo widać
Uważalam by tak wiele znowu widac nie bylo :-)
Tego lubię :C tylko jak Justin Bieber na zdjęciach wygląda http://1.fwcdn.pl/ph/05/21/570521/295723.1.jpg?l=1327787563000
Hahaha

Skoro tak twierdzisz... Może odpalę w takim razie, =po obejrzeniu wideo może ulegnie zmianie moja opinia!

No aż tyle nie widać, zresztą, co za różnica, nie widzę nic złego w dekoltach.
a widzisz!
Konto usunięte: Hm, calkiem ladny. :D A jak sie zwie? Chce sobie obczaic bardziej. :D
No nie wiem, nie wiem. Z pol roku z nim nie rozmawialam a tu o, dywanik!
Landon Liboiron, mało znany kanadyjski aktor. Tylko nie oglądaj filmu Altitude, bo to największa kupa jaką w życiu widziałam : D
I podgląda forumy dalej, tak.
A dźwięk mam wyłączony, nawet nie wiem. Ale znowu mnie zaintrygowałaś, włączę jeszcze raz z dźwiękiem.

Po obejrzeniu stwierdzam, że ni to folkemon ni to Iglesias, w sumie na zdjęciach chyba lepiej wygląda, ale oceny nie zmieniam, na tle tych z poprzednich tematów i tak wypada dobrze.
Konto usunięte: Landon Liboiron, mało znany kanadyjski aktor. Tylko nie oglądaj filmu Altitude, bo to największa kupa jaką w życiu widziałam : D
I podgląda forumy dalej, tak.
Ok, zapamiętam. :-D
Hm. Chyba nie, sądze, że jest czyms innym zaaferowany. :-D
Poza tym - "20

20

Ech :[
Nie wiem dlaczego, muzyka skojarzyła mi się z filmem Hostel. Tam chyba jakieś podobne klimaty były. Swoją drogą już wiem, co dziś wieczorem pooglądam nie ma to jak inspiracja
Konto usunięte: A dźwięk mam wyłączony, nawet nie wiem. Ale znowu mnie zaintrygowałaś, włączę jeszcze raz z dźwiękiem. Ciekawe, co to za muzyka.
Po obejrzeniu stwierdzam, że ni to folkemon ni to Iglesias, w sumie na zdjęciach chyba lepiej wygląda, ale oceny nie zmieniam, na tle tych z poprzednich tematów i tak wypada dobrze.
To Macedoński Folk, (Ah ta ironia względem Folkemona) więc no. :D
Hahah, dla mnie wlasnie na video jest Folek a na fotach jest.. mój kolega z liceum :D Bym wstawila foto, ale lepiej nie. :D
Konto usunięte: Nie wiem dlaczego, muzyka skojarzyła mi się z filmem Hostel. Tam chyba jakieś podobne klimaty były. Swoją drogą już wiem, co dziś wieczorem pooglądam nie ma to jak inspiracja
HaHHAHAHHA,, ta piosenka jest o rybaku, ktory sie zakochal w jakiejs dziewczynie i nie moze przez nią spac i costam costam ;D
ale ciekawa inspiracja ;D