Hej!
Szukam jasnego, wpadającego w żółć, kryjącego podkładu, który utrzyma się w miarę długo. MF Lasting Performance jest zbyt pomarańczowy, poza tym niemiłosiernie ciemnieje. Nie mogę go znowu kupić, bo mam dość chodzenia z pomarańczową twarzą. Taka sama sytuacja jest z La Roche Posay Toleriane. Chciałabym coś podobnego jak te dwa podkłady, tyle, żeby był o ludzkim odcieniu.
Dwa- szukam koturn , czarnych albo nude, zamszowych, z paskiem na kostke i nie peep toe, cos a'la baleriny na koturnie. Muszę je przymierzyć, więc allegro i sklepy internetowe niestety odpadają. W ccc nie ma, więc nie pisać, że są.
Dziękuję i pozdrawiam :)
lista tematów
buty & podkład strona 2 z 3
Konto usunięte: Skoro zbladłaś to może 150 będzie właśnie dobry, teraz jest nowa formuła "24 godziny",
chyba go wezme, lepsze to niż jakieś astory czy rimmele, pójdę jeszcze po raz kolejny do rossmanna może coś z loreala ma jaśniejsze odcienie
Kiniowska: A! I też coś tego typu widziałam w Pelikanie. :P Tyle tylko, że chyba miały z przodu kokardkę, ale głowy nie dam, bo tamte oglądąłam dawno.
no co Ty, poważnie? z kokardką żadną nie chcę, chce zwykłe najzwyklejsze, najwyżej bym ją oderwała
na jakąś okazję chcesz kieckę? znam fajną stronkę z kieckami, ale takie bardziej wyjściowe są
gdybym miała gwarancję, że będzie okej, mogłabym wydać więcej . mam 4 podkłady które leżą bezużyteczne i nie chcę, żeby ta kolekcja się powiększyła
kedi: no co Ty, poważnie? z kokardką żadną nie chcę, chce zwykłe najzwyklejsze, najwyżej bym ją oderwała
Serio, serio. :) Oglądałam je z jakiś miesiąc temu (jak było tych parę dni ciepła), nie gwarantuję że jeszcze są i że dotarły do wszystkich Pelikanów. I najprawdopodobniej miały tą kokardkę. Nie była jakaś perfidnie wielka, no ale była i czy to oderwanie jej nie popsułoby wyglądu buta? Ja bym się bała ryzykować. :D Możesz przejść i zobaczyć, jeżeli to nie kłopot, może akurat są. Wiem, że była też wersja w kolorze takiego łagodnego pomarańczu i z peep toe. Wydawały się wysokie, ale dość wygodne.
Konto usunięte: dlatego się bierze próbki. chanel nie kupisz w rossmanie gdzie ponoć nie ma testerów. dostajesz odlewkę i wiesz czy jest ok czy nie jest
to głupie, nawet bardzo głupie, ale nigdy o tym nie pomyślałam.. zawsze odruchowo wchodze do rossmanna i tam patrze po testerach tylko czy mi pasuje
W ogóle wydawało mi się kiedyś, że jest fajniejszy niż Colorstay, ale tak się do Colorstaya przyzwyczaiłam, że zmieniłam zdanie
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
no bo to taki 'luksus' w perfumeriach.
ja właśnie testuję podkład guerlian i nie wiem, mam takie mieszane uczucia bo testowałam chanel aqua lumiere i był ok, kupiłam i teraz zmuszam się do używania bo nie mogę. to samo z clinique, ale ten na szczęście już kończę.
ale akurat moja cera ogólnie nie lubi podkładów i ciężko mi coś dobrać bo jestem blada, ciężko z kolorem i do tego musi być nawilżający, a jeszcze takiego nie znalazłam