Poniedziałek, a mi się nudzi.. .
Nie wiem czy przypadkiem podobnego tematu nie było, ale zawsze możemy coś dołożyć.
Czyli gwiazdy po latach. Jak nasze światowe i polskie damulki oraz panicze się zmieniali! Świat kosmetyków, chirurgii plastycznych, silikonów, wypełniaczy itd poszedł bardzo do przodu.. a oni muszę wydawać na coś kasę :)
1. Agnieszka Chylińska (ur. 23 maja 1976) – polska wokalistka i autorka tekstów, a także osobowość telewizyjna.
2. Edyta Górniak (ur. 14 listopada 1972) – polska wokalistka popowa, kompozytorka i autorka tekstów, producent, reżyser, aktorka musicalowa.
3. Doda (ur. 15 lutego 1984), znana również jako Doda i Doda Elektroda – polska piosenkarka wykonująca muzykę z pogranicza popu i rocka, autorka tekstów, felietonistka magazynu „Maxim”.
4. Agnieszka Włodarczyk (ur. 13 grudnia 1980) – polska niezawodowa aktorka oraz piosenkarka.
5. Anna Przybylska (ur. 26 grudnia 1978) – polska niezawodowa aktorka oraz fotomodelka, pierwsza polska aktorka, która została międzynarodową twarzą kosmetyków marki Astor.
6. Penelope Cruz (ur. 28 kwietnia 1974) − hiszpańska aktorka, początkowo tancerka, po debiucie w hiszpańskiej telewizji porzuciła taniec dla aktorstwa.
7. Meg Ryan (ur. 19 listopada 1961) – amerykańska aktorka, znana z ról w komediach romantycznych.
8. Pamela Anderson (ur. 1 lipca 1967)– kanadyjska aktorka i modelka, działaczka na rzecz praw zwierząt.
Q: Myślicie, że któraś z nich skorzystała na swojej wielkiej metamorfozie?
Q: Czy któraś z w/w pań w latach swojej młodości mogłaby być uważana za 'piękność'?
Q: Która przemiana podoba Wam się najbardziej?
9. Krzysztof Ibisz (ur. 25 lutego 1965) – polski prezenter telewizyjny i aktor, właściciel firmy producenckiej, poseł na Sejm I kadencji.
moim skromniutki zdaniem kiedyś nawet fajny był !
10. Brad Pitt (ur. 18 grudnia 1963) – amerykański aktor i producent filmowy.
Q: A co powiecie o mężczyznach?
2009-2012
A tutaj trochę style, raz było gorzej, raz trochę lepiej :D
Pozdrawiam, Syl :*
lista tematów
Gwiazdy...czyli też o Was!Dużo zdj strona 20 z 23
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Tak samo sobie to tłumaczę

Ostatni rok dwójka z przodu, soł sad

Konto usunięte: Hahahah wiesz co, bo mam astygmatyzm nie horyzontalny, tylko ten pionowy, nie pamiętam jak się nazywał. Chodzi o to, że napisów z daleka nie widzę dokładnie
Ważne, żebyś ludzi widziała

Yhm.
A prawko masz czasowe z tego tytułu ? :).

moonlight30: Nie smutaj, rycząca trzydziecha to to co faceci lubią najbardziej , będę Cię pocieszać w tych trudnych chwilach
Kiedy ja nigdy nie miałam problemu z moim wiekiem, kurdę.
Będę musiała ich jakoś inaczej zachęcać do pocieszania

Więc napisy nie są ważne

To grejt ;).
Na kursie lekarz kazał mi oszukać w formularzu, bo do -1 nie ma prawka czasowego, a ja mam -1,5. Nigdy nie zapomnę jak powiedział :' jak się będą Pani pytać ile ma pani wady, to proszę mówić, że minus jeden' ;D.

Co najwyżej źle skręcę

MaqdaIena: To grejt ;).
Na kursie lekarz kazał mi oszukać w formularzu, bo do -1 nie ma prawka czasowego, a ja mam -1,5. Nigdy nie zapomnę jak powiedział :' jak się będą Pani pytać ile ma pani wady, to proszę mówić, że minus jeden' ;D.
Hahahaha to bardzo pomysłowy lekarz : D
Wypominają Ci wiek ? Chamy jedne !

Też to wiem

Ale nikogo nie zabijesz ;D.
Przysługę mi zrobił dużą ;).

Konto usunięte: Mam kolege, któremu kiedyś patyk się w oko wbił i jest na nie prawie ślepy, a na badaniach oszukiwał i nie ma tego wpisanego oczywiście ani nic, śmiga po ulicach i się chwali wszystkim jak szybko może.
No to jest akurat głupie, bardzo. Dziwne, że lekarz tego nie wykrył, no chyba, ze badania były robione na odpieprz.
Moja znajoma za to, ma na minusie jakies siedem, jednak nosi soczewki i sie do tego nie przyznała nawet, generalnie ona głupia nie jest, więc bez nich nie bedzie nigdy prowadzić, no ale ale.

MaqdaIena: No to jest akurat głupie, bardzo. Dziwne, że lekarz tego nie wykrył, no chyba, ze badania były robione na odpieprz.
Moja znajoma za to, ma na minusie jakies siedem, jednak nosi soczewki i sie do tego nie przyznała nawet, generalnie ona głupia nie jest, więc bez nich nie bedzie nigdy prowadzić, no ale ale.
Mówił, że jak miał czytać tym okiem to podglądał przez palce, widocznie lekarz się nie przyglądał.
No własnie, ważne żeby człowiek był odpowiedzialny przy tym wszystkim, a on... nic a nic taki nie jest. Jeszcze do mnie i koleżanki, że jedzie do Gdańska i jak chcemy to może nas za darmo przewieźć. Jakby mi zapłacił to bym nie wsiadła.