styka51
styka51
  5 Iunie 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
vongruppen88
vongruppen88
  15 Octombrie 2013
Ostatnio edytowany: 1 Ianuarie 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: Zawsze powtarzałam, że facetów poniżej 180 skreślam z miejsca, po czym zawrócił mi w głowie koleś który miał gdzieś z 173 ;)

żelazna logika xD
nie wiem, nie chce być niemiły, ale nie wydaje mi się, żebyś była taka super, żeby aż tak sobie przebierać
chyba że patrzysz pod kątem fotki, to faktycznie, tu nawet 2/10 ma grono adoratorów (ŚMIECH)
Paulinessa
Paulinessa
  15 Octombrie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a tak poważnie, to nie oceniam kobiet przez pryzmat tego, ile ważą, a zwłaszcza ograniczając się do cyferek na zasadzie 55 juz nie, koloru włosów, wzrostu, czy czegokolwiek jeszcze. dlatego kisne z głupich loch, które lajkują fanpejdze w stylu tego o 180cm, a dziwnym trafem, przynajmniej wśród moich znajomych, lajkują takie panienki, które nie są wybitnie ładne xD

I masz rację.

Konto usunięte
Konto usunięte: Zawsze powtarzałam, że facetów poniżej 180 skreślam z miejsca, po czym zawrócił mi w głowie koleś który miał gdzieś z 173 ;)

Ja nikogo nie skreślam, wprawdzie najbardziej podobali mi się tacy 185-90, ale maj bojfrend jest niższy niż te wytyczne i wcale nie szkodzi :)
kasey00
kasey00
  15 Octombrie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem, nie chce być niemiły, ale nie wydaje mi się, żebyś była taka super, żeby aż tak sobie przebierać chyba że patrzysz pod kontem fotki, to faktycznie, tu nawet 2/10 ma grono adoratorów (ŚMIECH)

A widzisz- mylisz się :) Fotka to co innego.
Konto usunięte
Konto usunięte: a nikogo nie skreślam, wprawdzie najbardziej podobali mi się tacy 185-90, ale maj bojfrend jest niższy niż te wytyczne i wcale nie szkodzi :)

No właśnie tak bywa :) deklaracje takie jak moja nie mają sensu:p
vongruppen88
vongruppen88
  15 Octombrie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: A widzisz- mylisz się

o kurczę, no to sorry!
ps zacytowałaś zanim edytowałem i widać mój błąd
kurde przypał, to już drugi dziś, nie wiem co się dzieje d83dde12
kasey00
kasey00
  15 Octombrie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: o kurczę, no to sorry! ps zacytowałaś zanim edytowałem i widać mój błąd kurde przypał, to już drugi dziś, nie wiem co się dzieje

Spoko, nie uraziłeś mnie, a to bez sensu pisać że jak to nie jestem super skoro jestem bo to subiektywnie się ocenia :) ale daję radę :)
Wstydź się!
vongruppen88
vongruppen88
  15 Octombrie 2013

myślałem, że się umówimy, bo często bywam w krakowie, a tu jeden centymetr i koniec nadziei... ech.

kasey00
kasey00
  15 Octombrie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: myślałem, że się umówimy, bo często bywam w krakowie, a tu jeden centymetr i koniec nadziei... ech.

nie umówimy się bo nie wydaje Ci się, że jestem super d83dde12
niestety, centymetry mają znaczenie... :mrgreen:
vongruppen88
vongruppen88
  15 Octombrie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nie umówimy się bo nie wydaje Ci się, że jestem super

no nie wydaje, co zrobić
Konto usunięte
Konto usunięte: niestety, centymetry mają znaczenie...

heh
kasey00
kasey00
  15 Octombrie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: no nie wydaje, co zrobić

podpadłeś. d83dde2d
vongruppen88
vongruppen88
  15 Octombrie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: podpadłeś.

ty też
kasey00
kasey00
  15 Octombrie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ty też

dlaczego?
vongruppen88
vongruppen88
  15 Octombrie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: dlaczego?

https://www.facebook.com/pages/Mężczyzna-zaczyna-się-od-metra-osiemdziesiąt/
kasey00
kasey00
  15 Octombrie 2013

możesz mnie tam poszukać, wśród tych 69tyś d83dde04
ile masz w dowodzie? :P

vongruppen88
vongruppen88
  15 Octombrie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: możesz mnie tam poszukać, wśród tych 69tyś

no, nie mam co robić (śmiech)
Konto usunięte
Konto usunięte: ile masz w dowodzie?

2m
kasey00
kasey00
  15 Octombrie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: no, nie mam co robić (śmiech)

o 1 w nocy na forum więc pewnie tak.
Konto usunięte
Konto usunięte: 2m

kisiel w majtach d83ddc4d
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.