styka51
styka51
  5 Iunie 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
Slonls
Slonls
  8 Ianuarie 2014

kupuj w reserved
wspieraj polskich producentów

kaasey
kaasey
  9 Ianuarie 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: kupuj w reserved wspieraj polskich producentów
i podatki na Cyprze
Konto usunięte
Konto usunięte: ok. Marta, proponuję jakiś ruski targ.

oni też pewnie nie płacą podatków d83dde02
Konto usunięte
Konto usunięte: wincyj, błagam

o ile nie lubię wymienionych sklepów, o tyle donciem się nie przejmuj
vongruppen88
vongruppen88
  9 Ianuarie 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: o tyle donciem się nie przejmuj

czemu?
kaasey
kaasey
  9 Ianuarie 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: czemu?

bo hehe jestę z Warszawy i noszę buty za 300-800, a my jesteśmy biedaki
vongruppen88
vongruppen88
  9 Ianuarie 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: bo hehe jestę z Warszawy i noszę buty za 300-800, a my jesteśmy biedaki

XD
kaasey
kaasey
  9 Ianuarie 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: XD

>bieda nie wybiera
czy jakoś tak
vongruppen88
vongruppen88
  9 Ianuarie 2014

raz kupiłem buty w tym beznadziejnym hm, bo były tanie, to po miesiącu do niczego się nie nadawały.
wolę zapłacić drożej, ale wiedzieć, że wytrzymają spokojnie kilka sezonów

ps mam nadzieje, że nie kupujecie też w ZARZE, bo to co tam się wyprawia to ja nawet nie

kaasey
kaasey
  9 Ianuarie 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: raz kupiłem buty w tym beznadziejnym hm, bo były tanie, to po miesiącu do niczego się nie nadawały. wolę zapłacić drożej, ale wiedzieć, że wytrzymają spokojnie kilka sezonów ps mam nadzieje, że nie kupujecie też w ZARZE, bo to co tam się wyprawia to ja nawet nie
Nie musisz się tłumaczyć, Twoja sprawa ile wydajesz;
Nie przepadam za Zarą, potrafią nieźle wywindować ceny za byle szmatki, wcale nie jakieś dobre jakościowo; czasem śmiecham z tych ich feszyn ciuchów

ale ja jestem ze wsi i się nie znam.
vongruppen88
vongruppen88
  9 Ianuarie 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: ale ja jestem ze wsi i się nie znam

to prawda
kaasey
kaasey
  9 Ianuarie 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: to prawda

czy to znaczy, że powinnam sobie kupić tę spódnicę...? akurat jest na przecenie, z 199 na 99 d83dde0d
vongruppen88
vongruppen88
  9 Ianuarie 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: czy to znaczy, że powinnam sobie kupić tę spódnicę...? akurat jest na przecenie, z 199 na 99

no ja nie wiem, co tam się na wsiach nosi ale możliwe, ze będzie pasować
Paulinessa
Paulinessa
  9 Ianuarie 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: potrafią nieźle wywindować ceny za byle szmatki, wcale nie jakieś dobre jakościowo; czasem śmiecham z tych ich feszyn ciuchów

Racja.
:tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: akurat jest na przecenie, z 199 na 99

jakbym miała wyhodować stówę za taką ścierkę, to już wolę ją przepić, przeimprezować, muehehe.
Paulinessa
Paulinessa
  9 Ianuarie 2014
Ostatnio edytowany: 1 Ianuarie 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: Outfit w innej kurtce,

A tak nawiązując do tej kurtki, 70 % kolekcji w sieciówkach oferuje właśnie taki styl od 3 zimowych sezonów. Już mam ich dość. Miałam podobną, kupioną 3 lata temu w Carry, fioletową. Ale bez kaptura (choć nie widzę dokładnie czy Twoja w końcu go ma), bo nie toleruję ich - wyjątkiem jest tylko jakieś wyjście pobiegać itp.
Paulinessa
Paulinessa
  9 Ianuarie 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: za taką ścierkę

na*
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  9 Ianuarie 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: o ile nie lubię wymienionych sklepów, o tyle donciem się nie przejmuj

przecież on nie ma gustu, wystarczy popatrzeć na jego płaszcz xD
Konto usunięte
Konto usunięte: A tak nawiązując do tej kurtki, 70 % kolekcji w sieciówkach oferuje właśnie taki styl od 3 zimowych sezonów. Już mam ich dość. Miałam podobną, kupioną 3 lata temu w Carry, fioletową. Ale bez kaptura (choć nie widzę dokładnie czy Twoja w końcu go ma), bo nie toleruję ich m- wyjątkiem jest tylko jakieś wyjście pobiegać itp.

nie wiem co to za sklep carry, ta akurat jest z orsay i nie ma kaptura. w ogóle nie cierpię kurtek z kapturami..
Konto usunięte
Konto usunięte: hehe jestę z Warszawy i noszę buty za 300-800, a my jesteśmy biedaki

śmiechłam xD

also, chwalenie się butami za 200 czy 300 zł. jakby miał buty za 1500 to mógłby się chwalić, a tak to mentalna bieda
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.