styka51
styka51
  5 Iunie 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  6 Februarie 2014

dareczku, powiedz, że moje stroje są 10/10, błagam

JuIia
JuIia
  6 Februarie 2014
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: Wstawiałaś już tu coś? Bo nie śledzę tego tematu, teraz trafiłem tu z tematu Marty na hajdzie, bo dała tam linka, a sprawdziłem listę wpisów w temacie i dałaś prawie 70, więc może jakieś zdjęcie też. :D

Nie. Nigdy :D
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek
  6 Februarie 2014
JuIia
JuIia: Nie. Nigdy :D

No to pora to zrobić, a nie tylko się przechwalać. :D
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  6 Februarie 2014

darek? czy ja mam ładne ubrania?

SowaMarta
SowaMarta
  6 Februarie 2014

czy ubrania sowy marty poświadczają o prostactwie?

JuIia
JuIia
  6 Februarie 2014
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: No to pora to zrobić, a nie tylko się przechwalać. :D

Ja się nie przechwalam, zwracam tylko uwagę że chyba każda stąd wybierając losowe ciuchy z szafy wyglądałaby ładniej niż Marta d83dde1e
SowaMarta
SowaMarta
  6 Februarie 2014
JuIia
JuIia: Ja się nie przechwalam, zwracam tylko uwagę że chyba każda stąd wybierając losowe ciuchy z szafy wyglądałaby ładniej niż Marta

USUŃ TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek
  6 Februarie 2014
JuIia
JuIia: Ja się nie przechwalam, zwracam tylko uwagę że chyba każda stąd wybierając losowe ciuchy z szafy wyglądałaby ładniej niż Marta

No nie wiem. xD Chociaż ja patrzę głównie przez pryzmat prezentacji figury w ubraniu, a nie ubrania stricte, a jeśli chodzi o mój punkt widzenia to właśnie raczej szału nie byłoby z innymi, a ktoś tam wyżej napisał, że jej pasują takie ubrania i dobrze w nich wygląda. xD Ale wierzę, że Ty byś zadowoliła obie strony czyli fanów ubioru i tych, którzy jak ja patrzą głównie na wygląd figury i dobre dopasowanie ciuchów do niej, więc czekamy na prezentację. xD
SowaMarta
SowaMarta
  6 Februarie 2014
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: No nie wiem. xD Chociaż ja patrzę głównie przez pryzmat prezentacji figury w ubraniu, a nie ubrania stricte, a jeśli chodzi o mój punkt widzenia to właśnie raczej szału nie byłoby z innymi, a ktoś tam wyżej napisał, że jej pasują takie ubrania i dobrze w nich wygląda. xD Ale wierzę, że Ty byś zadowoliła obie strony czyli fanów ubioru i tych, którzy jak ja patrzą głównie na wygląd figury i dobre dopasowanie ciuchów do niej, więc czekamy na prezentację. xD

jesteś kochany że tak mnie bronisz d83dde0d

___
__
beka z tych, którzy myślą, że wyszłabym w takich sukienkach poza moje mieszkanie z meblościanką i mają mokro w gaciach z podniety, że mogą komuś dogryźć, jak to są ciuchy z gimnazjum i nie chodzę w nich, ale trzymam z sentymentu w szafce

żegnam :bye:
IIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIII
  6 Februarie 2014

JAK MOZNA SIE UBIERAC JAK MARTA JEZUSIE XDDDD

Letalowski
Letalowski
  6 Februarie 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: podoba ci się mój strój cheerleaderki?

xD

przyznam że ... a dobra nic już
JuIia
JuIia
  6 Februarie 2014
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: Ale wierzę, że Ty byś zadowoliła obie strony czyli fanów ubioru i tych, którzy jak ja patrzą głównie na wygląd figury i dobre dopasowanie ciuchów do niej, więc czekamy na prezentację. xD

Nie podpuszczaj :D
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  6 Februarie 2014

chciałabym kiedyś zobaczyć praksydę w takich spódniczkach

DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek
  6 Februarie 2014
JuIia
JuIia: Nie podpuszczaj :D

Na profilu masz dobry outfit w tej czerwonej(?) sukience. Obcisła i idealnie przylegająca do ciała czym podkreśla figurę i kształty, więc mi się podoba, a nie obchodzi mnie czy kosztowała kilkaset złotych czy to jakaś szmata z targu za 10 złotych. :D Ale dobra już nie robię offtopu.

Prośba do Marcina: Jak Julia wstawi kiedyś jakieś zdjęcie tutaj, to daj info na Hyde o tym, żebym wiedział. :D
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  6 Februarie 2014
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: Obcisła i idealnie przylegająca do ciała czym podkreśla figurę i kształty, więc mi się podoba, a nie obchodzi mnie czy kosztowała kilkaset złotych czy to jakaś szmata z targu za 10 złotych.

i za to właśnie szanuję!
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.