Witam. :-)
Coś ostatnio rzadko pojawiają się tematy, tym bardziej tego typu, to dodam swój. :)
Nie znalazłam o nim zbyt wiele informacji, poza tym, że urodził się w 1977 roku i jest wokalistą w zespole Siddharta ze Słowenii. :)
Klip - http://www.youtube.com/watch?v=YZqbM9RyEV4
Zdjęcia:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Pytania:
Q: Podoba się?
Q: Co na tak a co na nie?
Q: Ile 1-10?
Q: Znasz Siddhartę? Jak Ci się podoba głos wokalisty? :)
Pozdrawiam :)
lista tematów
Tomi Meglič. strona 3 z 4
Earth: Z tymi gwiazdkami i gwiazdeczkami to kwestia tego, że są łatwo dostępni do "okazania" jako osoby publiczne. :D
No właśnie o to chodzi, że tak najłatwiej, a ja właśnie wśród nich nie znalazłam jeszcze nigdy nikogo, kto odzwierciedlałby mój "typ". :D
Druga sprawa, że gwiazdki często są za bardzo zrobione, czyt. solarium, pomalowane paznokcie i inne tego typu 'udziwnienia', więc nawet na zdjęciach takie rzeczy często odrzucają. O ile u kobiet takie rzeczy nie przeszkadzają i nie wywołują jakichś negatywnych skojarzeń, tak w tym przypadku akurat tak.
Earth: A malowanie paznokci to niestety dość częsta przypadłość wszelkich rockowców, punkowców itp, też tego nie lubię, szczególnie na krótkich
Nigdy nie gustowałam w takich klimatach.
Fajny, niby go z twarzy kojarzę, albo przypomina mi kogoś.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Konto usunięte: No właśnie o to chodzi, że tak najłatwiej, a ja właśnie wśród nich nie znalazłam jeszcze nigdy nikogo, kto odzwierciedlałby mój "typ". :D
Druga sprawa, że gwiazdki często są za bardzo zrobione, czyt. solarium, pomalowane paznokcie i inne tego typu 'udziwnienia', więc nawet na zdjęciach takie rzeczy często odrzucają. O ile u kobiet takie rzeczy nie przeszkadzają i nie wywołują jakichś negatywnych skojarzeń, tak w tym przypadku akurat tak.
Taka wybredna?

No tu się zgodzę, choć u kobiet solarium też odrzuca, przynajmniej ja tak mam. :D
Jaki entuzjazm

Mi niestety się na chwilę skojarzył z Piotrem Kupichą, który absolutnie nie jest w moim typie, a ten jest :)
Kolejny entuzjazm :D
Byłam pierwsza,

Poza bródką nie widzę podobieństwa. :-D