Cześć! :) Zacznę od razu...
1. Do kremu do depilacji z Joanny była dołączona emulsja "po depilacji" w takiej małej saszetce. Czy jest szansa, że dostanę ją gdzieś w normalnym opakowaniu i bez tego kremu? Krem mi nie przypasował, a emulsja jest cudowna - pięknie pachnie, wchłania się szybko, skóra jest miękka i się tak nie klei jak np po czerwonym balsamie z Garniera... Orientuje się może któraś z Was na ten temat? Szukać w sieciowych dogeriach, zwykłych kosmetycznych czy darować sobie, bo takiego czegoś nie ma? Oglądałam półki w Rossmannie i nie zauważyłam jej "osobno".
2. Być może pytam o to już n'ty raz, ale - co mogłbybyście mi polecić do bardzo lekkiego makijażu na codzień?
lista tematów
dostępność kosmetyku; "mazidło" na twarz strona 4 z 5
Znowu się pogubiłam! :D
Konto usunięte: Będę pamiętał, ale się zastanowię dwa razy, zaraz znów mi z jakąś solą w oko wyskoczysz ;D.
Sól oszczędzam, mniej do jedzenia używam, zachowuję ją tylko do specjalnych przypadków - los zdecyduje, czy Twój przypadek potraktuję jako specjalny. :P
Konto usunięte: Wnoszę o zbanowanie autorki tematu z powodu nabijania we własnym temacie i idę pokornie spać ;D.
A znajdę tą osobę co Cię jeżami straszyła, zmówimy się, soli kupię i dopiero się zacznie! :P A nie bany jakieś, nabijanie...
Kiniowska: Sól oszczędzam, mniej do jedzenia używam, zachowuję ją tylko do specjalnych przypadków - los zdecyduje, czy Twój przypadek potraktuję jako specjalny. :P
Podziękuję za takie specjalne traktowanie, chyba że ta sól to do kąpieli

Kiniowska: A znajdę tą osobę co Cię jeżami straszyła, zmówimy się, soli kupię i dopiero się zacznie! :P A nie bany jakieś, nabijanie...
To już zakrawa na groźby karalne! ;D. Ban z całego serca! :banbanban:

Jadalna, do kąpieli mi się skończyła!

Nikt tu już nie zagląda jak odkryto, że na 2. stronie zrobiliśmy śmietnik i dalej jest tylko puste nabijanie...

Jeeej, zjadła sól do kąpieli, żeby dosypać mi jadalnej do wanny, cóż za poświęcenie!

Kiniowska: Nikt tu już nie zagląda jak odkryto, że na 2. stronie zrobiliśmy śmietnik i dalej jest tylko puste nabijanie...
Czyli sugerujesz, że powinienem zgłosić to władzom

Konto usunięte: Jeeej, zjadła sól do kąpieli, żeby dosypać mi jadalnej do wanny, cóż za poświęcenie!
Do kąpieli zużyłam, zgodnie z przeznaczeniem, a została mi jadalna, której staram się używać mniej, bo to niezdrowe i... aaaj, dobra!

Skoro też chcesz dostać bana to proszę bardzo.

Kiniowska: Do kąpieli zużyłam, zgodnie z przeznaczeniem, a została mi jadalna, której staram się używać mniej, bo to niezdrowe i... aaaj, dobra!
Zgodnie z przeznaczeniem powiadasz, nie dało się nikogo tym posypać, czy mniej piecze od jadalnej?

Ale ja za co? :C Ja tylko odpowiadam na Twoje posty bo jestem dżentelmenem, a Ty bezczelnie nabijasz!

Konto usunięte: Zgodnie z przeznaczeniem powiadasz, nie dało się nikogo tym posypać, czy mniej piecze od jadalnej?
Ustrojstwo w ogóle nie piecze...

Konto usunięte: Ale ja za co? :C Ja tylko odpowiadam na Twoje posty bo jestem dżentelmenem, a Ty bezczelnie nabijasz!
A no to zwalniam Cię wszem i wobec z odpowiadania na moje bezczelne nabijanie!