CraZyLasKaxD
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
CraZyLasKaxD
  26 August 2012 (pierwszy post)

czy lubicie nosić biżuterię ? jak tak to czy to jest srebro czy złoto?

Ja to kocham biżuterie mam masę bo mam na tym punkcie bzika
Lubie złoto ale srebro tez nie jest złe
Najbardziej to lubie swoje pierścionki (mam na każdym palcu) i bez nich sie z domu nie ruszam, nosze dwa złote lancuszki, zlota bransoletke i zloty zegarek, lancuszek na nodze, oraz zlote kolczyki

A wy ?

czekam na komencciki

RudaCholera
Reputacja: 3 | BluzgometrTM: 19
RudaCholera
  26 August 2012
CraZyLasKaxD
CraZyLasKaxD: zy lubicie nosić biżuterię ? jak tak to czy to jest srebro czy złoto?

Tylko srebro.
CraZyLasKaxD
CraZyLasKaxD: pierścionki (mam na każdym palcu)

Zawsze mi to tandetą i kiczem trącało.

Nie jestem tu nowa :nie:

styka51
styka51
  26 August 2012
CraZyLasKaxD
CraZyLasKaxD: czy lubicie nosić biżuterię ? jak tak to czy to jest srebro czy złoto?

Złoto i srebro lubię, ale srebra mam więcej.

CraZyLasKaxD
CraZyLasKaxD: A wy ?

Nigdy nie jestem obwieszona jak choinka. Jeżeli zakładam długie kolczyki, to unikam wisiorka/łańcuszka. Pierścionki mam tylko dwa, po jednym na rękę.

Konto usunięte
Konto usunięte: Zawsze mi to tandetą i kiczem trącało.

Nie tylko Tobie ;)

CraZyLasKaxD
CraZyLasKaxD: lancuszek na nodze

Z gimbazą mi sie kojarzy :tak:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 August 2012

Zdecydowanie wole srebro.

OnaJestJakNarkotyk
OnaJestJakNarkotyk
  26 August 2012

tylko srebro i białe złoto

Gejszalicious
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
  26 August 2012

nie przepadam za noszeniem biżuterii :)
moja jedyna biżuteria, którą noszę to 3 pierścionki - 2 srebrne i jeden złoty :)d83ddc8d
kolczyki i naszyjniki zakładam tylko na specjalne okazje (np. na wesela, jakieś większe wyjścia)

kiedyś tolerowałam tylko srebro, ale teraz lubię też złoto - wydaje mi się, że niektóre osoby (np. ja) musza dojrzeć do noszenia i lubienia złota :)

Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
totaIIyRAWR
totaIIyRAWR
  26 August 2012
CraZyLasKaxD
CraZyLasKaxD: czy lubicie nosić biżuterię ?
lubię, ale nie w przesadnych ilościach
bez czuję się "naga" :ninja:

CraZyLasKaxD
CraZyLasKaxD: jak tak to czy to jest srebro czy złoto?
jedno i drugie
SzczurCieZje
SzczurCieZje
  26 August 2012

Tylko srebro.

Babsy
Babsy
  26 August 2012

srebro, rzadziej zloto.

boniwinter
boniwinter
  26 August 2012
CraZyLasKaxD

uwielbiam kolczyki. Mam chyba ze 30 par na kazda okazje. Uwielbiam srebro,ale niekoniecznie je tylko kupuje mam tez w swojej kolekcji takie zwykle i tez fajnie wygladaja.
kocham tez bransoletki i tez mam ich sporo od srebrnych po skorzane i materialowe.

CraZyLasKaxD
CraZyLasKaxD: swoje pierścionki

pierscionki mam tylko 3, a nosze tylko jeden tak na stale. To taki "pierscien" rodowy z dziada pradziada i ma jakies 80 lat. Generalnie pierscionki mi przeszkadzaja....albo nie jestem po prostu przyzwyczajona :)
pijana
pijana
  26 August 2012

Tylko srebro/białe złoto, kiedyś nosiłam, teraz w sumie tylko sztuczna biżuteria, ale nie ta, która ma wyglądać jak złoto czy srebro.

sylwik
sylwik
  26 August 2012
CraZyLasKaxD

aktualnie niezbyt, kiedys zawsze nosilam naszyjnik i pierscionek bez zdejmowania. ale jak trzeba przed kazdym treningiem zdjac to sie odechciewa je zakladac:lol:
plus nie mam przebitych uszu - taaak, od lat sie zabieram i zabrac nie moge...

CraZyLasKaxD

zdecydowanie srebro. uwazam, ze zloto dobrze wyglada tylko na 'porcelanowej' skorze:) ale takie 'stare zloto' daje fajny efekt.
Maryla
Maryla
  26 August 2012
CraZyLasKaxD

lubię, zwłaszcza moje czarne tuneliki :-)
z 'kobiecych' świcidełek, noszę tylko jeden pierścionek, z białego złota, którego dostałam na osiemnastkę od mamy. :)

CraZyLasKaxD
CraZyLasKaxD: Najbardziej to lubie swoje pierścionki (mam na każdym palcu)

żenua :ziober2:. co za dużo, to niezdrowo.
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  26 August 2012

Złoto kojarzy mi się z kiczem, tandetą i obciachem więc nie cierpię złotej biżuterii, chyba ze miałoby to być białe złoto.
Lubię srebro ale takze wszelkiej maści bizuterię z przeróżnych tworzyw , której teraz jest pełno, jest tania i urocza :ziober2:

agoosiaaa
agoosiaaa
  26 August 2012
CraZyLasKaxD

lubie.
CraZyLasKaxD

kiedys tylko srebro, ostatnie pare tygodni natomiast strasznie mi sie zloto spodobalo, sama mnie to dziwi.
CraZyLasKaxD
CraZyLasKaxD: Ja to kocham biżuterie mam masę bo mam na tym punkcie bzika Lubie złoto ale srebro tez nie jest złe Najbardziej to lubie swoje pierścionki (mam na każdym palcu) i bez nich sie z domu nie ruszam, nosze dwa złote lancuszki, zlota bransoletke i zloty zegarek, lancuszek na nodze, oraz zlote kolczyki A wy ?

ja na codzien zawsze nosze min 6 kolczykow, a przez wiekszosc tego czasu to jednak osiem (6 w uszach + nos + pepek), do tego jak mi sie chce to nosze jeden lub dwa pierscionki (Wszystkie srebro lub zloto bo mam uczulenie na inne, z jednym wyjatkiem w postaci sowki z norwegii, ktora dostalam ostatnio od znajomej na urodziny), do tego ewentualnie czasem lancuszek (ale znowu mam tak, ze jak zaloze lancuszek raz to go nie sciagam przez tydzien - i tak jest to drobna srebrna/zlota bizuteria, nie wyobrazalabym sobie spac w innej) no i od czasu do czasu zakladam bransoletki (tez zloto/srebro), ale z calosci to wierna tylko kolczykom jestem.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.