Dagmara Krasowska-Aktorka która wystąpiła w najgłośniejszym filmie pt"Galerianki"
1Co na tak a co na nie?
2-W skali 1-10?
Dagmara Krasowska strona 2 z 3
Jest tylko aktorką i nie rozumiem dlaczego jest przez Ciebie 'rozpatrywana' pod takim względem, w każdym filmie ktoś się w kogoś wciela, a z tym wiąże się także wizerunek, wątpię by robiła z siebie taką panieneczkę w prawdziwym życiu

dajmy na to roma gąsiorowska i jej rola w sali samobójców (sory za taki przykład :D) zagrała tam totalną świruskę, a daleko jej do tego i wyglądem i charakterem :D
Baardzo przeciętna, jej uroda jest jakaś taka pospolita, wiele podobnych dziewczyn mijam na ulicy. Daję 4
Otóż to, z tym, że przede wszystkim z tą rolą jest kojarzona, została zaszufladkowana tak jak np. Daniel Radcliffe

Utożsamianie jej z tą rolą jest zdecydowanie krzywdzące... Na zdjęciu "spoza planu" wygląda całkiem spoko.
Nie podoba mi się w ogóle, wygląda jak przeciętna gimnazjalistka w dzisiejszych czasach, czasem aż strach popatrzeć na takie dziewczyny jak się przechodzi bo zaraz się słyszy komentarze w stylu "czego paczysz" :D Dlatego źle mi się kojarzy taka "uroda" i taki imidż, figurę ma fajną (w miarę), ale nic poza tym. dałabym z 3.5
Dziewczyny już wszystko napisały. Uroda bardzo przeciętna, nie brzydka, nie jakaś piękna... Ot taka sobie dziewczynka z zawodówki ( nikogo nie chcę tym urazić, tak mi się kojarzy po prostu ). Też mi się jej uroda dobrze nie kojarzy ale po wyglądzie nie będę jej charakteru oceniać. I nie lubię imienia Dagmara Kojarzy mi się tak samo jak już dziewczyny napisały
Ale już tu:
wygląda spoko :)
wg mnie jest sliczna, moglaby deko schudnac mimo to.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Slabe porownanie, Roma Gasiorowska jest znana z wielu rol, ciezko wiec ja zaszufladkowac. Dziewczyna z tematu poki co jest aktorka jednego filmu, wiec dla mnie tego typu porownania nie sa niczym zlym.
Musialaby miec na koncie troche wiecej, by mozna bylo obiektywnie ocenic czy w "Galeriankach" wypadla bardzo dobrze dzieki swojej znakomitej grze aktorskiej, czy dzieki temu... ze grac tam nie musiala ;)
Cos w stylu jak Ashton Kutcher w "Efekcie motyla" - tak dobrze zagral, czy nie gral wcale, bo naturalnie jest lekko uposledzony? ;D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail