1-Co na tak a co na nie ?
2-W skali 1-10?
Wyrobiła się, na "nie" przesadna opalenizna, sztuczne cyce, w sumie chyba reszta na "tak".
Aczkolwiek mimo wszystko nie jest to mój ulubiony typ urody, także 7,5/10
zdjecia sprzed wielu lat...
wtedy-nie podobala mi sie, plastik.
teraz jest naprawde atrakcyjna.
oczywiscie, ze miewa wpadki. ale tez czesto wyglada naprawde fajnie.
8/10
Kiedyś była głupim, sztucznym pudłem. Odkąd związała się z Adasiem, mam wrażenie, że wyszła z niej prawdziwa kobieta, która przestała używać swoich cycków jako dźwignię marketingu, zaczęła się pięknie ubierać i 'coś' sobą reprezentować, dam 7.
Jakby pozbyc sie wulgarnego stylu to bardzo atrakcyjna kobieta o typowych delikatnych slowianskich rysach twarzy. Ze zrobionymi cyckami nabrala fajnych proporcji ciala.
Jedyne co mi sie w niej nigdy nie podobalo to ilosc tapety, ktorej efektem jest jak na jej wiek bardzo zniszczona buzia.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Mi tam aż tak bardzo nie przeszkadza to, że ktoś wstawi sobie plastikowe cycki, oby miała ta osoba trochę oleju w głowie.
Doda jest wyszczekana, umie atakować słowami, aczkolwiek jej słownictwo to typowe slangi. Oczywiście nie jest głupia, logicznie myśli.
Jednak bez tego słownictwa by pewnie nie wybiła sie z tłumu gwiazdeczek.
Tak jak reszta napisała, uważam, że teraz ubiera sie z większą klasą, szykownie.
Jak nie założy kiczowatej mini, różowych ubranek, nie zrobi murzyńskich ust :D to jestem w stanie o niej powiedzieć, że jest atrakcyjna.
Jednak zdecydowanie wole łagodniejsze prezentacje kobiet :) Czasem mniej znaczy więcej!
oceniam ją na 6+/10