Konto usunięte: popatrz na Justyne Steczkowska...Ona zachowala swoj specyficzny nosek i jaka
dzieki temu piekna i inna od tych wszystkich piosenkarek, aktorek, ktore maja
identyczne nosy.
kiedyś słyszałam, że miała operowany nos, po prostu coś nie wyszło :D ale pewna nie jestem, sięgam tylko gdzieś do zakamarków pamięci...
jej nos sam w sobie mi się nie podoba ale nadaje właśnie takiej specyficzności, jest charakterystyczny i to jest właśnie fajne :) dlatego mam pewne wątpliwości co do 'ulepszania' na jedno kopyto i nie wiem, czy naprawdę chciłabym coś zmieniać w moim
Konto usunięte: nie rob tego, ja tez mam duze piersi i chcialam sobie je podniesc do gory zeby
byly takie wiesz jak z obrazka. Po konsultacji z lekarzem zmienilam
zdanie.
Jak masz jakies watpliwosci to idz do specjalisty On ci wszystko
wyjasni.Ja sie dowiedzialam takich rzeczy, ze od razu zrezygnowalam
moje jak na razie ładnie wyglądają i bez stanika, ale jest to raczej kwestia tego, że już w młodym wieku starałam się jak najlepiej dobierać biustonosze. na początku w ogóle nie miałam dostępu do 60-tek (taki noszę obwód pod biustem) więc wybierałam jak najściślejsze 70, ale generalnie biust zawsze miałam dość dobrze podtrzymany. denerwuje mnie jednak rozmiar :( chciałabym pójść do pierwszego lepszego sklepu ze świadomością, że mogę kupić tam stanik. poza tym kwestia wizualna - moje piersi są za duże w porównaniu do reszty ciała, wygląda to nieproporcjonalnie, nawet komicznie
ja po rozmowie z lekarzem pewnie również bym odpuściła, boje się tej operacji nie znając nawet możliwych powikłań :P
dziewczyny!
śmiać mi się chce gdy czytam negatywne komentarze na temat biustu Natalii. prawda jest taka, że część z Was chciałaby mieć takie piersi :D
niestety zastała nas era wszechobecnego retuszu, poprawek, operacji... poddaje im się niemal każda osoba medialna - świat, którego widokiem jesteśmy karmieni na co dzień. w głowach młodych kobiet wykreowany został obraz idealnego, symetrycznego, podniesionego do granic i pełnego biustu, który istnieje zazwyczaj tylko na okładkach gazet bądź u kobiet, które poddały się operacji. nagie piersi widzimy w rozbieranych sesjach młodych panienek - znaczna większość z nich ma SZTUCZNE cycki.
Polki rzadko widzą prawdziwe piersi, na Zachodzie (np. w Niemczech) kobiety na basenach kąpią się nago, u nas tego nie ma. nie widzimy biustów (tych naturalnych) innych kobiet. a jak one wyglądają? no cóż, spora większość na pewno nie tak, jak choćby u Natalii, nie wspominając już nawet o silikonach... :)
nie powiem, niektóre kobiety mają ładne, pełne piersi. NIEKTÓRE. podsyłam link do strony, gdzie prezentowane są zdjęcia PRAWDZIWYCH piersi, również młodych kobiet. zobaczcie jak odbiegają one od wszechobecnego teraz ideału :) pewnie każda będzie zaraz prawić jakie to ona ma jędrne cycki, jakie ładne, nie to co na tych fotach, sratatata. niestety, tak wyglądają naturalne piersi wielu kobiet a media mogą najwyżej wypaczyć w naszych głowach ten obraz, ale rzeczywistości nie zmienią.
panowie, Wy również pooglądajcie :)
pod każdą fotką napisany jest wiek kobiety, polecam zwrócić uwagę.
miłego oglądania :)
Klik