QBedeTwymAniolemQ
QBedeTwymAniolemQ
  7 Septembrie 2012 (pierwszy post)

hej
jakie dodatki i buty to takiej sukienki?
http://www.jestesmodna.pl/product_picture/fill_500x750/d213b9714e0c0ade73a2c196c65adb59.jpg

mmaryja
mmaryja
  7 Septembrie 2012

mi się widzą szpilki nude i coś złotego na rękę. bransoletka/zegarek.

Paulinessa
Paulinessa
  7 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mi się widzą szpilki nude i coś złotego na rękę. bransoletka/zegarek.

podbijam.
kasey00
kasey00
  7 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jakie dodatki i buty to takiej sukienki? http://www.jestesmodna.pl/product_picture/fill_500x750/d213b9714e0c0ade73a2c196c65adb59.jpg

Konto usunięte
Konto usunięte: mi się widzą szpilki nude i coś złotego na rękę. bransoletka/zegarek.

Dokładnie, szpilki nude będą świetnie pasować. Czarne klasyczne również, chyba że chcesz zaszaleć to butki w kolorze fuksji jak tutaj niżej :mrgreen:

co do biżu to i srebro i złoto ok :)
a ten pasek to tak wisi? :woot:
Ela
Reputacja: 961 | BluzgometrTM: 2
Ela
  7 Septembrie 2012
Konto usunięte

Podbijam buty, ale zamiast złoto dałabym srebro.
Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
w00tjump
w00tjump
  7 Septembrie 2012

szpilki nude i duza srebrna bransoletka:tak:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  7 Septembrie 2012
Ela
Ela: Podbijam buty, ale zamiast złoto dałabym srebro.

a ja podbijam to
spojrzalam na Twoje zdjecie, wydaje mi sie ze srebro bedzie odpowiednie, zloto moze postarzac :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

QBedeTwymAniolemQ
QBedeTwymAniolemQ
  7 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ten pasek to tak wisi?

no wlasnie wisi i planuje go w ogole zdjąć.

wybiore nude i srebro. dzieki :)
mmaryja
mmaryja
  7 Septembrie 2012

a dla mnie nude + srebro = kaszana;)
ale ile ludzi tyle gustów.

Adidasowa
Adidasowa
  7 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kasey00

chcę taką sukienkę:szok:
massacre
massacre
  7 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a dla mnie nude + srebro = kaszana;) ale ile ludzi tyle gustów.

Osobiście wole złoto, ale do autorki jakoś mi ono nie pasuje

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  7 Septembrie 2012

Chociaż faktycznie buty nudę wyglądałaby mdlo ze srebrem...
Ale ze do jej urody pasuje mi srebro bardziej niż złoto obstawilabym wtedy inny kolor butów ;D

mmaryja
mmaryja
  7 Septembrie 2012
massacre
massacre: Ale ze do jej urody pasuje mi srebro bardziej niż złoto obstawilabym wtedy inny kolor butów

ja 'dobierałam' do sukienki;)
no standardowo srebro + czarne buty, co mi osobiście się strasznie nie podoba, ale jak zauważyłaś, ma pasować do dziewczyny, nie do kiecki
Hoshiko
Hoshiko
  7 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chcę taką sukienkę

na stronie intymna.pl są podobne ;)
kasey00
kasey00
  7 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chcę taką sukienkę

jest ze strony retrome.pl tyle że została dopasowana do tej dziewczyny, przede wszystkim jest krótsza niż ta pokazana w ofercie :)
Konto usunięte
Konto usunięte: no standardowo srebro + czarne buty, co mi osobiście się strasznie nie podoba, ale jak zauważyłaś, ma pasować do dziewczyny, nie do kiecki

do takiej sukienki pasuje wiele kolorów butów: fuksja, mięta, pomarańczowy, czerwony... nie tylko czerń :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.