Witam!
Niedługo rozpoczęcie roku akademickiego. Jako pierwszak wypada wyglądać elegancko, wiadomo rozdanie indeksów itd. Wymyśliłam sobie, że chciałabym ubrać taką bluzkę:
wiem, ze jest ona z mohito ale nie wiem czy nadal dostępna. Gdzie mogę jeszcze taka dostać?Przejrzałam szybko allegro ale jakoś nie znalazłam nic ciekawego.
i właściwie nie wiem z czym mogłabym ja ubrać. myślałam o czarnych spodniach zwykłych czarnych dopasowanych rurkach + szpilki.
ps. a ta bluzka z ciekawym kołnierzykiem;) jak Wam sie podoba? myslałam by ją zestawić z czarnym żakietem ;)
z góry dziękuje:)
lista tematów
bluzka strona 1 z 2
to nie te czasy zeby zakladac galowe stroje.
powinno byc skromnie, ale niekoniecznie czarno-bialo
bluzka mi sie nie podoba. Sorry wielkie
Bluzka jest okropna, kojarzy mi się z tandetnym bazarkiem i kiczem.
wybrałabym chyba małą czarna skromną sukienkę
ostatnio chodziłam trochę po sieciówkach - pełno tego, widać nowa moda. Nie będziesz miała raczej problemu z kupnem jej ;)
po co tam w ogole isc?

a koszule mi sie nie podobaja i od razu skojarzyly mi sie z jasmina

ale jesli Tobie odpowiadaja to zakladaj :) nie musisz jednak byc ubrana jak na rozpoczecie roku w szkole, chyba, ze Twoja uczelnia jest jakas konserwatywna. u mnie nawet na egzaminy nie chodzi sie 'po galowemu' a wiem, ze na niektorych uczelniach jest to wymagane :)
to nawet fajne:

Pierwsza bardzo mi się podoba, druga mi się nie widzi. Myślę, że podobne do pierwszej możesz znaleźć w H&M.
Konto usunięte: to nie te czasy zeby zakladac galowe stroje.
powinno byc skromnie, ale niekoniecznie czarno-bialo
bluzka mi sie nie podoba. Sorry wielkie
ja jednak wolałabym pozostać przy klasycznej bieli i czerni. jest to dla mnie ważne wydarzenie i chciałabym też podkreślić to strojem. 'jak cię widzą, tak cię piszą'
tez o tym myślę, ale dobrałabym do niej biały długi żakiet:

http://static3.milionkobiet.pl/files/2012_08/mohito-3-ba6782e7fe800685f299bf6b55c8dac8_aac49d.jpg
wiesz wszelkie kokardki żaboty falbany niestety odpadają przy mojej sylwetce ze względu na duży biust
dla mnie to oczywiste żeby iść (z reszta obecność jest obowiązkowa) a Twoje propozycje odpadają niestety jak już wcześniej pisałam ze względu na biust :(
Konto usunięte: Pierwsza bardzo mi się podoba, druga mi się nie widzi. Myślę, że podobne do pierwszej możesz znaleźć w H&M.
Konto usunięte: ostatnio chodziłam trochę po sieciówkach - pełno tego, widać nowa moda. Nie będziesz miała raczej problemu z kupnem jej ;)
no to na pewno odwiedzę hm i w sieciówkach powinnam coś znaleźć, pytanie czy w takiej bluzce będę ładnie wyglądać ;)
ja krótki , podkreślający figurę :D
No ale kto co lubi :)
ja w takich fasonach wyglądam akurat źle.
Konto usunięte: wiesz wszelkie kokardki żaboty falbany niestety odpadają przy mojej sylwetce ze względu na duży biust
rozumiem:)