dont0say0anything
dont0say0anything
  9 Septembrie 2012 (pierwszy post)

Specjalnie dla Dareczka temat.
Jaki typ faceta preferujecie dziewczęta?

Pure
Pure
  10 Septembrie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Aniu, to tylko filmy. Nie fantazjuj. :P

Niee, to nie mogą być tylko filmy, ja wierzę, że tacy mężczyźni jeszcze istnieją!
Nie pozbawiaj mnie marzeń!
:-(
LuznyGosc
LuznyGosc
  10 Septembrie 2012
Pure
Pure: Niee, to nie mogą być tylko filmy, ja wierzę, że tacy mężczyźni jeszcze istnieją! Nie pozbawiaj mnie marzeń! :-(

Istnieja. Oto jestem. :ziober2:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  10 Septembrie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: massacre:P.S. Nie przypadkowo wszyscy z nich to blondyni Ja tez.

Się wie ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Pure
Pure
  10 Septembrie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Istnieja. Oto jestem.

Nie uwierzę póki się nie przekonam! :-D
massacre
massacre
  10 Septembrie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Pure:Tacy mnie śmieszą. W ogóle definicja "twardziela" poszła nieco w inną stronę. Mnie interesują charyzmatyczni, inteligentni mężczyźni, tak jak na przykład zachowywał się Bruce Willis w 5 Elemencie czy Robert Downey w "Scherlock Holmes - Gra Cieni". Ten ostatni to już zupełnie, och. :-D Aniu, to tylko filmy. Nie fantazjuj. :P

Właśnie, to tylko filmy a Downey Jr ćpa :(
I jak już jesteśmy przy kokainie, to Hugh Grant mi się podoba :D mimo, że nie blondyn :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

LuznyGosc
LuznyGosc
  10 Septembrie 2012
Pure
Pure: Nie uwierzę póki się nie przekonam! :-D

Mam sie napiac? :rotfl:
Pure
Pure
  10 Septembrie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Mam sie napiac?

Chodzi o inteligencję i charyzmę, Czopie. :mrgreen:

massacre
massacre: Właśnie, to tylko filmy a Downey Jr ćpa :( I jak już jesteśmy przy kokainie, to Hugh Grant mi się podoba :D mimo, że nie blondyn :D

Nie no, podobno już nie. :-x
Taki sobie ten Hugh Grant. :-p
massacre
massacre
  10 Septembrie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Pure:Nie uwierzę póki się nie przekonam! :-D Mam sie napiac?

Zrób fikołka wrzucajac się przez szybę do jakiegoś sklepu, potem podetnij gardło chowajacemu się tam mordercy córki Twojego szefa, zrób pare szpagatow idąc do toalety. W sedesie znajdź ukryte diamenty, wybignij na ulice, zakoś jakiemuś gogusiowi Maserati i popędź na posterunek.
Mile widziany biały umorusany olejem silnikowym podkoszulek, koniecznie 2 rozmiary za mały. Dobrze byloby gdybyś miał ze sobą gnata, żebyś wyglądał męsko...
Koniecznie musisz mówić brytyjskim akcentem, jeździć konno i znać zasady etykiety, ale oczywiście to Ty decydujesz, kiedy się do nich dostosowywać.

Porada gratis, nie ma za co ;)

Pure
Pure
  10 Septembrie 2012
massacre
massacre: Zrób fikołka wrzucajac się przez szybę do jakiegoś sklepu, potem podetnij gardło chowajacemu się tam mordercy córki Twojego szefa, zrób pare szpagatow idąc do toalety. W sedesie znajdź ukryte diamenty, wybignij na ulice, zakoś jakiemuś gogusiowi Maserati i popędź na posterunek. Mile widziany biały umorusany olejem silnikowym podkoszulek, koniecznie 2 rozmiary za mały. Dobrze byloby gdybyś miał ze sobą gnata, żebyś wyglądał męsko... Koniecznie musisz mówić brytyjskim akcentem, jeździć konno i znać zasady etykiety, ale oczywiście to Ty decydujesz, kiedy się do nich dostosowywać. Porada gratis, nie ma za co ;)

Pure
Pure: Chodzi o inteligencję i charyzmę, Czopie.

:-)
massacre
massacre
  10 Septembrie 2012
Pure
Pure: Nie no, podobno już nie. :-x Taki sobie ten Hugh Grant.

Podobno... Myślisz, ze był trzeźwy grając Sherlocka? ;D
Hugh Grant nie jest Bradem Pitem, ale widziałam go na żywo... Ma charyzmę i ten uśmiech... I akcent... I spojrzenie... XD

LuznyGosc
LuznyGosc
  10 Septembrie 2012
Pure
Pure: Chodzi o inteligencję i charyzmę, Czopie.

Charyzmy tutaj raczej nie pokaze, a inteligencje lub jej brak moglas juz zauwazyc. :P

massacre
massacre: Zrób fikołka wrzucajac się przez szybę do jakiegoś sklepu, potem podetnij gardło chowajacemu się tam mordercy córki Twojego szefa, zrób pare szpagatow idąc do toalety. W sedesie znajdź ukryte diamenty, wybignij na ulice, zakoś jakiemuś gogusiowi Maserati i popędź na posterunek. Mile widziany biały umorusany olejem silnikowym podkoszulek, koniecznie 2 rozmiary za mały. Dobrze byloby gdybyś miał ze sobą gnata, żebyś wyglądał męsko... Koniecznie musisz mówić brytyjskim akcentem, jeździć konno i znać zasady etykiety, ale oczywiście to Ty decydujesz, kiedy się do nich dostosowywać.Porada gratis, nie ma za co ;)

Musialbym sie niezle zjarac, zeby wymyslic takie cos. :ziober2:
Pure
Pure
  10 Septembrie 2012
massacre
massacre: Hugh Grant nie jest Bradem Pitem, ale widziałam go na żywo... Ma charyzmę i ten uśmiech... I akcent... I spojrzenie... XD

No proszę, czyli grać nie musi.
Istnieją!! :-D

LuznyGosc
LuznyGosc: Charyzmy tutaj raczej nie pokaze, a inteligencje lub jej brak moglas juz zauwazyc. :P

W sumie mało rozmawiamy, ech.
massacre
massacre
  10 Septembrie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Musialbym sie niezle zjarac, zeby wymyslic takie cos.

Tak, jaranie jak najbardziej wskazane, Sherlock tez palił trawkę, wyostrzał mu się wtedy węchu detektywa xD

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  10 Septembrie 2012

mi sie podoba Adam lambert :crylol:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

agoosiaaa
agoosiaaa
  10 Septembrie 2012

Oczywiscie Ian z avataru Basi :zakochany:
Jensen Ackles, Bruce Willis, Alexander Skarsgård

w sumie sama nie wiem juz jaki jest moj typ.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.