massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  10 Septembrie 2012 (pierwszy post)

Mam pewien styl w glowie, ale szukam inspiracji, ktore moze beda nieco odmienne od mojego outfitowego schematu.
Najpierw chinos:

W wersji jesiennej jakie Waszym zdaniem buty pasowalyby do chinos - wiadomo, ze chinos moga optycznie skracac nogi, jakie buty nie dodalyby skracajacego nogi efektu? Pomijajac szpilki i jakies extra wysokie koturny - chodzi mi o styl bardziej casual niz do pracy.
Jakie macie typy torebek na jesien?
Zdjecia mile widziane.

Pozdrawiam :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  10 Septembrie 2012
massacre
massacre: Jakie macie typy torebek na jesien?

w00tjump
w00tjump
  10 Septembrie 2012
massacre
massacre: jakie buty nie dodalyby skracajacego nogi efektu?

sadze ze takie szerokie cholewki jak na tych dwoch, ktore wkleilas skracaja:tak:
pewnie cos bardziej w takim kroju byloby dobre, wysokosc obcasa zalezna od preferencji:mrgreen:

massacre

kupilam niedawno taka ciemnozielono-bordowa z brazowymi elementami i tak ja polubilam ze posluzy do zimy:ziober2:
nosze za duzo rzeczy zeby zmieniac ciagle torebke:)
Hoshiko
Hoshiko
  10 Septembrie 2012
massacre
massacre: jakie buty nie dodalyby skracajacego nogi efektu?

nie wiem , ale ja na jesień chce zakupić coś podobnegod83ddc40 :

massacre
massacre
  10 Septembrie 2012

Styka, ta pierwsza torba fajna :)
Muszę coś na ten styl poszukać... I mam z tym problem, wszędzie torby nie większe niż 30cm ...

Buty w stylu army są fajne, ale mnóstwo lasek je nosi :)
P.S. Maja być wygodne do prowadzenia auta, nienawidzę zmieniać obuwia

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  10 Septembrie 2012

no to tak, torebek znalazłam dużo bo mi się samej mnóstwo podoba i chyba sama sobie jakąś kupie ale pokazuje tylko kilka

a co do butów to hmm sama nie wiem jakie by do tych spodni pasowały, ale na pewno nie te z ostatniego zdjęcia, wyglądają ohydnie, ja mam inną propozycję, tylko też moze troche za masywnie, chociaż moze spoko by to wyglądało jakby przymierzyć razem

a teraz tylko wzór :D bo ten obcas :nie:

i jeszcze jedne, ogólnie okej tylko kolor do dupy

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
mmaryja
mmaryja
  10 Septembrie 2012
massacre

ja właśnie jestem na etapie wybierania zwykłej, klasycznej torby batycki.
to będzie już moja druga, a z poprzedniej byłam nieziemsko zadowolona.
massacre
massacre
  11 Septembrie 2012
Sylvinka
Sylvinka: Sylvinka

torebki nie w moim stylu
a buty te pierwsz - przezajebiste!!!

Konto usunięte
Konto usunięte: klasycznej torby batycki.

nie mam dostepu, pokaz jaka to jest?

mam problem, bo zadna torba mi sie nie podoba. Prada czy Burberry odpadaja finansowo, bazarkowym torbom mowie zdecydowanie nie. Przelecialam wszystkie torby na ten sezon z moich ulubionych marek Hilfigera, Diesla, Timberlanda, Ralpha Laurena i nic, nic mi sie nie podoba :( Myslalam, zeby oblukac jeszcze highstreet Zara, River Island czy cos...

sol6
sol6
  11 Septembrie 2012
styka51
styka51: styka51

pierwsza torebka jest wg mnie rewelacyjna:)

massacre
massacre: massacre

biało-zielone zestawienie jest ładne:)
pijana
pijana
  12 Septembrie 2012
massacre
massacre: W wersji jesiennej jakie Waszym zdaniem buty pasowalyby do chinos - wiadomo, ze chinos moga optycznie skracac nogi, jakie buty nie dodalyby skracajacego nogi efektu? Pomijajac szpilki i jakies extra wysokie koturny - chodzi mi o styl bardziej casual niz do pracy.

Krótkich nóg chyba nie masz także myślę, że mokasyny czy loafersy spokojnie, jeśli są w Twoim guście.
massacre

Z mojej szafy, to są moje typy xD :
massacre
massacre
  12 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Krótkich nóg chyba nie masz także myślę, że mokasyny czy loafersy spokojnie, jeśli są w Twoim guście.

loafersy tak, mokasyny nie
loafersy mam, ale wysokie - kiedys wklejalam jak je kupilam. wygodne sa i uwielbiam je, ale mysle o czyms bardziej jesiennym... takim na jesien w Londynie, wiesz litry deszczu i takie tam xD

Konto usunięte
Konto usunięte: Z mojej szafy, to są moje typy xD :

ta z lewej mozesz wyslac :D

pijana
pijana
  12 Septembrie 2012
massacre
massacre: loafersy tak, mokasyny nie loafersy mam, ale wysokie - kiedys wklejalam jak je kupilam. wygodne sa i uwielbiam je, ale mysle o czyms bardziej jesiennym... takim na jesien w Londynie, wiesz litry deszczu i takie tam xD

Ano tak, zapomniałam, że tam pada non stop :ninja:

:crylol: :crylol:
A serio to jak coś wymyślę, to wkleję :D
massacre
massacre: ta z lewej mozesz wyslac :D

Kocham ją :zakochany: Z 2 lata szukałam idealnej i to jest właśnie TA :w00t: Znaczy ogólnie było dużo fajnych, ale chciałam skórzaną tak do 500 zł :tak: Tylko mi się trochę brudzi ocierając się o dżinsy... Popsikałam impregnatem, ale niewiele dał :nie:
massacre
massacre
  12 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: massacre:loafersy tak, mokasyny nie loafersy mam, ale wysokie - kiedys wklejalam jak je kupilam. wygodne sa i uwielbiam je, ale mysle o czyms bardziej jesiennym... takim na jesien w Londynie, wiesz litry deszczu i takie tam xD Ano tak, zapomniałam, że tam pada non stop A serio to jak coś wymyślę, to wkleję :D massacre:ta z lewej mozesz wyslac :D Kocham ją Z 2 lata szukałam idealnej i to jest właśnie TA Znaczy ogólnie było dużo fajnych, ale chciałam skórzaną tak do 500 zł Tylko mi się trochę brudzi ocierając się o dżinsy... Popsikałam impregnatem, ale niewiele dał

Znalazłam podobnego kształtu marki Modalu, model Pippa, skórzana, piękna... Myśle jeszcze, ale chyba ją kupię :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.