Mam pewien styl w glowie, ale szukam inspiracji, ktore moze beda nieco odmienne od mojego outfitowego schematu.
Najpierw chinos:
W wersji jesiennej jakie Waszym zdaniem buty pasowalyby do chinos - wiadomo, ze chinos moga optycznie skracac nogi, jakie buty nie dodalyby skracajacego nogi efektu? Pomijajac szpilki i jakies extra wysokie koturny - chodzi mi o styl bardziej casual niz do pracy.
Jakie macie typy torebek na jesien?
Zdjecia mile widziane.
Pozdrawiam :)
Jesien - chinos, buty + torebka
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
sadze ze takie szerokie cholewki jak na tych dwoch, ktore wkleilas skracaja

pewnie cos bardziej w takim kroju byloby dobre, wysokosc obcasa zalezna od preferencji

kupilam niedawno taka ciemnozielono-bordowa z brazowymi elementami i tak ja polubilam ze posluzy do zimy

nosze za duzo rzeczy zeby zmieniac ciagle torebke:)
Styka, ta pierwsza torba fajna :)
Muszę coś na ten styl poszukać... I mam z tym problem, wszędzie torby nie większe niż 30cm ...
Buty w stylu army są fajne, ale mnóstwo lasek je nosi :)
P.S. Maja być wygodne do prowadzenia auta, nienawidzę zmieniać obuwia
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
no to tak, torebek znalazłam dużo bo mi się samej mnóstwo podoba i chyba sama sobie jakąś kupie ale pokazuje tylko kilka
a co do butów to hmm sama nie wiem jakie by do tych spodni pasowały, ale na pewno nie te z ostatniego zdjęcia, wyglądają ohydnie, ja mam inną propozycję, tylko też moze troche za masywnie, chociaż moze spoko by to wyglądało jakby przymierzyć razem
a teraz tylko wzór :D bo ten obcas
i jeszcze jedne, ogólnie okej tylko kolor do dupy
torebki nie w moim stylu
a buty te pierwsz - przezajebiste!!!
nie mam dostepu, pokaz jaka to jest?
mam problem, bo zadna torba mi sie nie podoba. Prada czy Burberry odpadaja finansowo, bazarkowym torbom mowie zdecydowanie nie. Przelecialam wszystkie torby na ten sezon z moich ulubionych marek Hilfigera, Diesla, Timberlanda, Ralpha Laurena i nic, nic mi sie nie podoba :( Myslalam, zeby oblukac jeszcze highstreet Zara, River Island czy cos...
Krótkich nóg chyba nie masz także myślę, że mokasyny czy loafersy spokojnie, jeśli są w Twoim guście.
Z mojej szafy, to są moje typy xD :

loafersy tak, mokasyny nie
loafersy mam, ale wysokie - kiedys wklejalam jak je kupilam. wygodne sa i uwielbiam je, ale mysle o czyms bardziej jesiennym... takim na jesien w Londynie, wiesz litry deszczu i takie tam xD
ta z lewej mozesz wyslac :D
Ano tak, zapomniałam, że tam pada non stop

A serio to jak coś wymyślę, to wkleję :D
Kocham ją

Znalazłam podobnego kształtu marki Modalu, model Pippa, skórzana, piękna... Myśle jeszcze, ale chyba ją kupię :)