Kate Middleton, ksiezna Cambridge, zona ksiecia Williama, urodzona w styczniu 1982 roku.
Niejednokrotnie pojawiala sie na listach najlepiej ubranych kobiet (min. w Vanity Fair byla numerem jeden na liscie w latach 2010, 2011, 2012), miala tez spory wplyw na brytyjska mode, ktora nawet nazwano "Kate Middleton effect". Byly to miedzy innymi poprawki plastyczne urody specjalnie na dzien slubu (wybielanie zebow, korekty pastyczne staly sie szalenstwem, na ktore panny mlode byly gotowe wydac wiecej niz na sukienke slubna). Zapoczatkowala rowniez mode na jeansy koloru koralowego :) Podobno zainspirowala nawet Angeline Jolie, ktora zaczela ubierac sie u projektantki Kate, Jenny Packham.
Dzieki swojemu stylowi Kate, zostala nawet utworzona strona internetow What Kate Wore, na ktorej mozna znalezc komentarze na temat outfitow duchessy z linkami do stron designerskich, gdzie owe stroje i dodatki mozna kupic.
Kate znana jest z laczenia garderoby designerskiej (Alexander McQueen, Issa, Jenny Packham, Beulah London, Alice Temperley, Erdem, Burberry, Catherine Walker )z garderoba z highstreet (Reiss, Zara, L.K. Bennett).
Ciekawostka - jako, ze tak w krolestwie miedzy utytuowanymi wyzszymi sferami, genealogia pokazuje, ze Kate i William sa kuzynostwem w 15-tej linii :)
(torebki Mulberry)
Cialo Kate - niewiele znalazlam, ale ponoc francuski magazyn Closer opublikowal dzisiaj zdjecia jej cyckow ;)
1. Co myslicie o jej stylu?
2. Jak Wam sie podoba jej uroda? Standardowo co na tak, co na nie.
3. Standardowo skala 1-10 - ile byscie dali?
4. Macie koralowe spodnie?
5. Chcialybyscie zyc jak ksiezniczka? (Chcielibyscie zyc jak ksiaze?)
Pozdrawiam na tym smutnym i opuszczonym forum.
Księżna Catherine strona 2 z 4
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Rysy twarzy których nie można nazwać urodziwymi są okej, ale na kolana nie powala.
Głupia nie jest, potrafi zawsze dopasować strój do okazji, szkoda tylko że nie ma dużego pola popisu, bo tu i tam musi zakrywać. Fajna byłaby z niej kobieta-taka normalna, gdyby nie musiała troszczyć się tak o swój wizerunek. Na ulicy bym się chyba za nią nie obejrzała, gdybym nie wiedziała że to księżna.
Nie podoba mi się.
Nie podoba mi się, fajnie tylko, że jest taka fit

Dałabym 4, bo brzydka nie jest, ale w moje gusta nie trafiła. Nie rozumiałam tego szału piękną Kejt.
Nie mam takich spodni, bo bym w nich wyglądała jak pulpet raczaj :C
Nie chciałabym. Wolę skromne życie i własną prywatność.
A paparazzi to jednak sukinsyny, między nogi jej z aparatem wejdą.
Jak nie, jak tak? W momencie kiedy William będzie koronowany na króla, Ona będzie koronowana jako królowa Anglii. Różnica miedzy nią a Elą jednak będzie taka, ze Ela to "queen regnant" - czyli królowa, która odziedziczyła tron, Kate będzie "queen consort", czyli królowa przez małżeństwo z osoba, która tron dziedziczy :)
Ponadto poza tym, ze będzie nosiła tytuł królowej nie będzie jednak miała władzy męża.
Gdyby jednak coś się stało Williamowi, to oczywiście koronę dostanie Harry, nie Kate :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Tylko jeśli Karol odziedziczy tron

Tak jak napisałam, jeśli się coś stanie Willowi to Harrybprzejmie tron.
Karol na pewno nie, zostało już oficjalnie ogłoszone, ze jest za stary.
Żaden brat Karola tez nie obejmie władzy, bo korona idzie w linii prostej :)
Oficjalnie potwierdzone jest to, ze William jest pierwszy do tronu
Bzdury jakieś, nikt tu nie jest nią zachwycony xD
Dobrze wiedzieć

A na pudelku się zachwycali :(
1. glowy nie urywa, ale jest ok.
2. nie podoba mi sie jej twarz, nawet nie tyle nie podoba, co wedlug mnie wyglada strasznie bezplciowo (?). niczym sie nie wyroznie z tlumu ludzi, nic ciekawego.
3. 10 za cialo, 3 za twarz = 13/2 = 6.5
4. nie
5. nie, masakra.
1. Uwielbiam! Elegancki, skromny, dopasowany zawsze do okazji.

2. Jest bardzo ładną kobietą, ale nie piękną. Jest o wiele za szczupła, mogłaby nabrać trochę ciałka i nie obrysowywać zawsze oczu czarną kredką - to minusy. Z plusów to piękne włosy i ogólnie sympatyczna twarz.
3. 8/10.
4. Jakiś wyblakły odcień, cienkie, letnie - rzadko w nich chodziłam, bo nie jestem przyzwyczajona mieć kolorowe portki, wolę górę. :D
5. Biorąc pod uwagę luksusy (wielkie, "puszyste" i gorsetowe suknie też