Witam ;)
Q: Ogólnie podoba się?
Q: Co kupiłybyście?
Pozdrawiam, Stycz
Nowa kolekcja Victorii Beckham! ( strona 3 z 7
nie xD musisz wierzyć na słowo
Wiecej na niego wydaje niż na siebie. Z reszta uważam, ze mężczyźni najbliżsi sercu kobiety są jej wizytówką... Jak widzę odpieprzone mamuski w panterkach z dziećmi za rękę w podartych czy rozciagnietych niechlujnych łachach to mnie dla mnie jakaś pomyłka. Tak samo jak mamuski dające o linie, a dzieciaki utuczone jak prosiaki. Nie ma mowy :D to samo tyczy się mężczyzn. Jak facet ma nieuprasowana koszule to mam negatywne zdanie na temat jego pani, nie jego xD
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Straszne!
I już nawet mniejsza o to ze są dużo chudsze od tych modelek starej generacji, których zdjęcia wkleilam wcześniej, bo np taka Kate Moss, szczuplutka, a jednak ma to coś, co wg mnie każda dobra modelka powinna mieć
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Mogła wymyślić jakąś specjalną charakteryzacje, grzywy na twarzy czy coś.
Tą można by było sadzać koło niejadków w szkołach na stołówkach i kazać robić chore miny. "Jedz, bo inaczej będziesz wyglądał jak ta pani, schudniesz i uszy będą ci tak odstawać!"

Ok, wierzę. :D I masz rację. Niby facet powinien dbać o siebie i takie tam, ale to kobieta dba o dom i rodzinę, i jest odpowiedzialna za to, jak wyglądają jej członkowie. Też mi nie pasi odpicowana mamuśka i dziecko jak z ulicy - widać, że taka woli się w pełni umalować niż naszykować i założyć dziecku czyste ubrania, czyli poświęcić uwagę jemu nie sobie.
moimi ulubionymi z tych czasow byly Linda i Stephanie. Na pewno je pamietasz:)
http://w.fotka.pl/8c366f7611.jpg
http://w.fotka.pl/b509427fab.jpg
To byly prawdziwe pieknosci, a teraz musialyby schudnac jeszcze kolejne 10 lub 15 kg zeby zaistniec na pokazach

Kochanie, wybiegowa ma być chuda i mieć długie wszystko, twarz może miec do dupy :D
a modelka bardziej na foto to musi mieć wszystko :D
a co do ubrań... to musiałam przelecieć kilka razy temat żeby się skupić na ubraniach a nie na twarzach modelki. I w sumie może 3 bym założyła
ale to i tak by jeszcze poleciało do mojej krawcowej na przeróbki :D
Baśka, ale te o których pisałam były modelkami wybiegowymi. Standardy sie zmieniły, tylko nie wiem po jaka cholerę. Pięknych kobiet jest mnóstwo, a zamiast podnosić poprzeczkę wymagań to ją zaniżają.