Chcialabym sobie zakupic to cudo, jak tak to zachwalaja na wizazu, sa rowniez negatywne opinie... Niby szczoteczka podczas oczyszczania usuwa wagry i niedoskonalosci...
Mam drobne wagry na nosie, i od czasu do czasu maly wysyp niespodzianek.
Uzywalyscie?
Jak dziala?
Jestescie Zadowoleni?
Garnier Peeling Brusher. strona 2 z 4
To zależy jaką masz cerę. Najpierw od tego najlepiej byłoby zacząć.
Ja ostatnio po oczyszczeniu buzi /miałam wysyp lekki, standard przez @/ poszłam na solarium i wszystko mi sie wysuszyło. Po 3-4 dniach nie było już śladu. Ale na solarium byłam całkiem przypadkiem, przygotowania do ślubu :)
Trzeba też zwrócić niestety uwagę na dietę.
Nie jem ostrych rzeczy, ani pikantnych, duzo slodyczy tez nie. Od czasu do czasu..
Mam tlusta skore/ i pol sucha..
Nie wydaje mi sie by dieta miała aż taki wpływ na cerę, no chyba, że ktoś totalnie je tylko ostre i/ lub cukier.
Jako wielbicielka pikantnej kuchni nigdy ale przenigdy nie miałam z tego pow
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
odu problemu ze skórą.
Wszystko jest dla ludzi, a ważniejsze raczej jest Toby dieta była ustabilizowana. Ważniejsze niż niejedzenie ostrego jest picie dużej ilości wody.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Ja nie mam zaczerwienionych oczu :D no, ale nie oszalałam i nie jem ostrego codziennie. Zbilansowana dieta musi być. Wiesz dieta ma wpływ, ale tak jak napisałam nieznaczny, jeśli się nie popada w skrajności i nie wcina np. kostki żółtego sera dziennie, paru tabliczek czekolady i pól kilograma papryczek chilli

owszem, w głównej mierze, ale nie tylko :)dieta nie zlikwiduje tradziku, ale odpowiednio zbilansowana może pomoc w leczeniu i złagodzeniu objawów. Poza tym już wcześniej zaznaczylam tak jak Ty, ze większego wpływu na walkę z trądzikiem nie ma, jednak na wypryski i ogólna kondycję cery tak.
Poza tym tyle ile lekarzy, tyle opinii... Pewnie dalej się sprzeczaja, co jest zdrowsze masło czy margaryna;)
W sumie ja jak zawsze czytam stwierdzenia w stylu "jesz gówna to sie nie dziw,że masz trądzik'... to ciekawe co ja mam powiedziec. fast foody,czekolada, chipsy, paluszki ...
powinnam już mieć trądzik piorunujący
Nie lubie masła ...
Spokojnie, to cholerstwo nie musi się odbić na Twojej urodzie teraz. Jego efekty możesz ujrzeć za 10-15 lat ;)
Oczywiście życzę, żeby nie, ale nie jestem ślepa i widzę różnice miedzy 30-tkami i ich twarze i figury są świadectwem ich młodości. Nie zawsze, ale jednak.
A to już Gosi wytlumaczylam :D