Witam:D
Temat pewnie inny niż wszystkie, ale co tam...
Na początek podkład:
http://www.youtube.com/watch?v=LwYDmOgHJ7w&feature=related
Dziewczyny, gdybyście były Heleną i mogły wybrać sobie między Skrzetuskim a Bohunem (wygląd, zachowanie filmowe, może być tez z książki),...
Zdjęcia poglądowe:
Bohun
Skrzetuski
To którego bierzecie?
I dlaczego akurat ten?
Pozdrawiam, Stycz
lista tematów
Porównanie :D strona 3 z 4
Konto usunięte: Sugerujesz, moja droga, że Magda od czasów kiedy była nastolatką - hoho! kiedy to było!? - już nie, no wieeesz, ten tego . Pewnie się znacie jak łyse konie, więc wierze na słowo, ale czuję że jak Magd to przeczyta to będę musiał kopać się z koniem :C .
Drogi eM, grabisz sobie, bardzo bardzo ! :D.
O wielkościach porozmawiamy potem

Konto usunięte: Będę miał jak zapomnę złożyć życzeń z okazji czterdziestki, w żadnym innym wypadku ;*
Naprawdę, Tyś jeden wiesz jakie słowa sprawiaja, że mi sie kolana uginają, jejq

Weź pod uwagę, że Twoje również się mogą ugiąć, po ogłuszeniu !:D
Imponujące

MaqdaIena: Naprawdę, Tyś jeden wiesz jakie słowa sprawiaja, że mi sie kolana uginają, jejq.
Weź pod uwagę, że Twoje również się mogą ugiąć, po ogłuszeniu !:D
W telewizji widziałem wczoraj, jak rozumieć kobiety i je podrywać i teraz jestem ekspertem, deal with it

Niech się uginają, pod warunkiem że ogłuszysz butelką smirnoffa, którą wcześniej opróżnimy :D.
[color=white]Na Twoich czterdziestych, rychłych urodzinach!
Nie pierwsza to stwierdzasz

Konto usunięte: W telewizji widziałem wczoraj, jak rozumieć kobiety i je podrywać i teraz jestem ekspertem, deal with it .
Niech się uginają, pod warunkiem że ogłuszysz butelką smirnoffa, którą wcześniej opróżnimy :D.
Idzie Ci doskonale, na nawo zaczynam się zauraczać Bejb

Kurdę, kuszące, jednak odmawiam !:D.
Ale ostatnia !

Jesssssssssssssssssssu... polski w technikum mi sie przypomnial
Bohuna bralabym oj braaaalaaa: nutki: :)
MaqdaIena: Jak sama sobie ją stworzę ;D.
Stadnin wkoło nie brakuje, ale brakuje chętnych by mi potowarzyszyć, a że ja często stadna to no ;D.
:D
Weź swojego faceta za frak i na siłę wsadź go na zwierza. Niech poczuje pod sobą prawdziwego konia

Bo w pewnym sensie, perspektywicznie myśląc, w odniesieniu do rzeczywistości jest to przerażające.
Konto usunięte: Sugerujesz, moja droga, że Magda od czasów kiedy była nastolatką - hoho! kiedy to było!? - już nie, no wieeesz, ten tego
Mój Drogi, sam widzisz co napisała:-D Nie było chętnych... hahahaahhah :-D
Konto usunięte: Pewnie się znacie jak łyse konie, więc wierze na słowo, ale czuję że jak Magd to przeczyta to będę musiał kopać się z koniem :C
Hahahahah :D
Nie było tak źle.
Magd zna mnie nieco lepiej. Ma trzecie oko :-D