sol6
sol6
  19 Octombrie 2012 (pierwszy post)

Magdalena Cielecka , 40 lat.
(tak, tak z pudelka)
Wg mnie wygląda genialnie, pięknie, młodo i świeżo.
Spokojnie bym dała 30 lat.
Macie zmarszczki ? :mrgreen:
Ludzie, którzy Was nie znają ile dają Wam lat, mnie czy więcej ?
W czym tkwi sekret?
Odstawmy tylko na bok cp,
Geny, kosmetyki, dieta, masaże?
Pozdrawiam, sol :)

A, w sakli 1 do 10?

ja daje pełna 10 :))
kasey00
kasey00
  19 Octombrie 2012

Nie mój typ (daję 6/10) ale faktycznie, jak na 40 lat wygląda niesamowicie młodo d83dde33
Ja sama już mam jakieś drobne mimiczne (często unoszę brwi) i pewnie kurze łapki mnie nie ominą bo gdy się uśmiecham to marszczy mi się skóra przy powiekach :mrgreen: W tej chwili wszyscy dają mi tyle lat, ile mam.

sol6
sol6: W czym tkwi sekret?

ot i dobre pytanie, sama chciałabym wiedzieć. Co do Cieleckiej to nie ma bogatej mimiki i może to też ma jakieś znaczenie...a poza tym stawiam na geny i dietę,...kosmetyki same sobie nie poradzą :)
laBruita
laBruita
  19 Octombrie 2012
sol6
sol6: Ludzie, którzy Was nie znają ile dają Wam lat, mnie czy więcej ?

Jedni dają mniej, drudzy więcej, to zależy kto jakie ma oczy i jakie ma uszy. :ziober2:
Paulinessa
Paulinessa
  19 Octombrie 2012

Co do Magdaleny, faktycznie nieźle się trzyma. Ale jej uroda nie przemawia do mnie w ogóle, po prostu :)

sol6
sol6: Macie zmarszczki ? Ludzie, którzy Was nie znają ile dają Wam lat, mnie czy więcej ? W czym tkwi sekret?

Nie mam. ;)
Zazwyczaj mniej, często oceniają mnie na 18, 19, a nawet mniej. Myślę, że takie geny, siostra ma 34, a nie wygląda na tyle, w życiu! :) co do kosmetyków - niczego odmładzającego nie używam, wiadomo, ale też nie maluję się mocno, więc nic mi nie dodaje lat.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  19 Octombrie 2012

Wg mnie jest mało fotogeniczna, ale wielbilam ją oglądać w Magdzie M. :zakochany:
Totalnie nie mój typ, ale ma coś w sobie. Daje 8, bo znowu sie powtórzę 9 i 10 mam zarezerwowane dla swoich ideałów.

Ile mi dają? Nie wiem, ostatnio ziomek sie pytał o ID jak kupowalam lotto, ale sie zgrywał z bajerą bo na 16 to ja nigdy nie wyglądałam nawet mając 16 :rotfl:

Myśle, ze trzymam sie tak dobrze jak Ty :wazelina:
To te najlepsze roczniki koneserskie tak mają :D
Zmarszczek poza mimicznymi nie mam, wiec nie narzekam. Niestety pojawiło sie sporo siwych włosów, nie warto ich juz nawet wyrywać :ninja:

Dbam o siebie dużo bardziej niż jak miałam 20 lat.
Morduje sie na siłowni 4-5 dni w tygodniu, pływam regularnie na basenie.
Kosmetyki staram sie odpowiednie dobierać, nie jak kiedyś, co wpadnie w ręce to dobre. Co 4 tygodnie chodzę na facial. Masuje mnie mój facet. Dieta oczywiście, dużo wody, mało alkoholu, proteiny plus dużo snu.

Czasem sobie z czymś tam pofolguje, ale zem juz nie pierwszej młodości to zazwyczaj na następny dzień wyglądam jak ścierka po wirowaniu.

To chyba tyle :D
Dobry temab, ciekawe jak Szadoł dba o siebie -,-

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  19 Octombrie 2012

Paulinessa u Ciebie to geny raczej i dziewczecy styl, sama bym Ci dała nie wiecej jak 17 :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Letal
Letal
  19 Octombrie 2012

czy te pytania są tylko do kobiet ? :[

sol6
sol6
  19 Octombrie 2012
massacre
massacre: Dieta oczywiście, dużo wody, mało alkoholu, proteiny plus dużo snu.

massacre
massacre: Morduje sie na siłowni 4-5 dni w tygodniu, pływam regularnie na basenie.

że Ci sie chce :ziober2:

Marcinie, pisz śmiało, :))

Trochę spartaczyłam temat, ale to chyba moj 1 albo 2 na MIU, mam prawo.
ocena pod względem jak wygląda na swój wiek, nie pod kątem moj typ/nie moj typ. Powinnam to dodać.

massacre
massacre: Dobry temab, ciekawe jak Szadoł dba o siebie -,-

Nie ogarniam Was :D
Letal
Letal
  19 Octombrie 2012
sol6
sol6: Marcinie, pisz śmiało, :))

sol6
sol6: Macie zmarszczki ?

na twarzy nie :rotfl: ale gdzieś to nie napiszę gdzie

sol6
sol6: Ludzie, którzy Was nie znają ile dają Wam lat, mnie czy więcej ?

nie wiem raczej więcej
sol6
sol6: Wg mnie wygląda genialnie, pięknie, młodo i świeżo.

na chama wziąłby jeszcze całkiem

sol6
sol6: A, w sakli 1 do 10?

niech ma 6 za doświadczenie lubię starsze :ziober2:
szczurzyca
szczurzyca
  19 Octombrie 2012
sol6
sol6: Macie zmarszczki ? Ludzie, którzy Was nie znają ile dają Wam lat, mnie czy więcej ? W czym tkwi sekret? Odstawmy tylko na bok cp, Geny, kosmetyki, dieta, masaże?

1. Mam.
2. roznie, w sklepach potrafia mnie pytac o dowod, a sa i tacy, ktorzy twierdza, ze na pewno juz 30. skonczylam.
3. Geny, dieta, brak nalogow...

sol6
sol6: A, w sakli 1 do 10?

Dobrze sie prezentuje w zym wieku. Ma ciekawa twarz, dla mnie 7.
massacre
massacre
  19 Octombrie 2012

1. Chce mi sie, mam czas dla siebie, odpoczywam wtedy psychicznie od dziecka i ogólnie od życia xD poza tym daje mi powera lepszego niż kawa z rana.
Poza tym jestem płytka i dużą uwagę przykładam do wyglądu. W zdrowym ciele zdrowy duch i takie tam. Do tego nie mam co liczyć na geny, które bardziej sprzyjają mimo wszystko jasnym blondynkom, wiec za wszystko muszę sie brać sama.

2. Ocena pod względem tego jak sie trzyma to maksik oczywko

3. Nie ogarniasz, bo miałaś sporą przerwę od foruma ;D

sol6
sol6
  19 Octombrie 2012
massacre
massacre: 3. Nie ogarniasz, bo miałaś sporą przerwę od foruma ;D

ja Cię kojarzę z nicku na N

massacre
massacre: Chce mi sie, mam czas dla siebie, odpoczywam wtedy psychicznie od dziecka i ogólnie od życia xD poza tym daje mi powera lepszego niż kawa z rana. Poza tym jestem płytka i dużą uwagę przykładam do wyglądu. W zdrowym ciele zdrowy duch i takie tam. Do tego nie mam co liczyć na geny, które bardziej sprzyjają mimo wszystko jasnym blondynkom, wiec za wszystko muszę sie brać sama.

Nie wiem czy to jest płytkie, raczej bym okresliła na plus niż minus, gorzej jak kobieta nie dba o siebie i nie przywiązuje wagi do wyglądu.
Siłowania jak najbardziej, ale dieta , ni uja :ziober2: 2 razy byłam, jak karmiłam musiałam ograniczać wszystko co alergenne i raz na dukanie 2 albo 3 dni :lol:

szczurzyca
szczurzyca: Geny, dieta, brak nalogow...

taaa,nałogi, fakt ;]
szczurzyca
szczurzyca: roznie, w sklepach potrafia mnie pytac o dowod, a sa i tacy, ktorzy twierdza, ze na pewno juz 30. skonczylam.

Ty chyba młoda jesteś, poza tym masz dziecinną buzię :)) ładną ale dziecinną
massacre
massacre
  19 Octombrie 2012

1. nastyaysha
2. Dukan to gówno
Jeśli chodzi o żarcie to akurat dużego problemu nie mam, bo lubie dużo rzeczy, które są zdrowe, wiec nie jest to dla mnie wyrzeczenie jakieś. Pizza, ziemniaki, smażone żarcie mogłoby dla mnie nie istnieć. Kocham warzywa i owoce, bez kitu :D
Mam słabości takie jak makaron (lasagnia :zakochany:) i polskie ciasta :D no ale jak sie żre, to potem trzeba spalić. Zwłaszcza ze moja praca siedząca to kilogramy bardzo szybko w górę by szły.
Tak samo alkohol mógłby dla mnie nie istnieć... Wiem, nie jestem Polką :swir:

Qbkens
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 20
Qbkens
  19 Octombrie 2012
sol6
sol6: Macie zmarszczki ? Ludzie, którzy Was nie znają ile dają Wam lat, mnie czy więcej ? W czym tkwi sekret?

No pewnie, mimiczne koło ust, za dużo się uśmiecham :nie:
Ostatnio coraz rzadziej 17 lub w okolicach. Czas biegnie nieubłaganie :ninja:
We wszystkim po trochu.
Paulinessa
Paulinessa
  19 Octombrie 2012
massacre
massacre: Paulinessa u Ciebie to geny raczej i dziewczecy styl, sama bym Ci dała nie wiecej jak 17

No wiem :rotfl: i wcale mi to nie przeszkadza :ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.