lista tematów
kraglosci strona 2 z 4
massacre: "Normalny rozmiar" w Polsce to 34
Nuti nie żyjesz w Anglii, 38 noszą wieloryby
A poważnie to normalny rozmiar to wg mnie 34 do 42, 44 zależy wszystko od wzrostu, proporcji ciała... Wiesz w biuscie XXL, w talii XS, dupa M i masz ideał xD
Dziwne żeby jeden rozmiar miał wytyczać normę dla wszystkich kobiet, tych co maja 155cm wzrostu i tych co maja 180...
otóż to nie wyobrażam sobie siebie w rozmiarze 0, przecież w pół bym się złamała

Przeciez ja to wszystko ujęłam w moim obszernie mądrym poście ze zdjęciami na pierwszej stronie :D
Zawsze myślałam, że wole kobiety z kraglosciami (nie mylić z nadwagą), dopóki nie zakochałam sie w Keira Knightley
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Mi sie właśnie na ekranie podoba, jest magnetyzująca. Mogę na nią patrzeć bez końca :D
Z reszta Natalie Portman tak samo, taka kruszynka przeciez, niech ktoś powie ze nie jest kobieca.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail