Po długich poszukiwaniach postanowiłam sięgnąć po poradę tutaj.
Od długiego już czasu szukam pokładu który jest super kryjacy- bez skutku.
Mam cerę normalna z tłusta strefa T, czasem coś mi tu i tam wyskoczy.
Jakie pokłady proponujecie?
Podkład strona 2 z 7
Szczerość to najpiękniejsza forma głupoty.
kup sobie takie male opakowania (jakos po 20 ml) na ebayu, wtedy mozesz wyprobowac i zobaczyc, czy Ci podpasuja - ja wlasnie tak zamowilam moj. za opakowanie wychodzi jakos 5 funtow, wiec jest tanio

tego garniera zamowilam sobie probki przez fejsa z ich strony, tragedia, twarz mi sie swiecila jak psu nie powiem co no i wlasnie te kolory... najjasniejszy duzo za ciemny i nie w mojej tonacji.
z misshy (sprawdzilam, jednak pisze sie przez 2 ''s'') mam odcien 21 i pasuje mi idealnie

Z podkładów jakie próbowałam najlepiej kryje Max Factor Lasting Performance i Mary Kay
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10986
nie ma nadmiaru rozowych lub szarych pigmentow? i jak wyglada jego konsystencja/jaki na skorze?
jestem bardzo ciekawa, bo juz nie wyobrazam sobie nakladania czegos innego niz bb na twarz, a jednak moj skin79 troche zbytnio w szary idzie, i jednak przyciezki, nakladam go przez to zawsze po spryskaniu sie woda termalna....
ja używam tego
krycie ma całkiem dobre jak na tą półkę cenową (w polsce 30-35zł) w angli też powinien być dostępny
mieszam go sobie z affinitonem i trzyma mi się cały dzień :) (mam cerę suchą)
A jak dla mnie najlepszy jest :
Jak dla mnie bardzo dobrze kryje, łączę go z :
i jest naprawdę bajecznie;)
Tak jak dziewczyny polecam Estee Lauderz serii Double Wear w okolicy £30
Ale jeszcze mocniejszy:
Maximum Cover Camouflage - kryje wszystko
Często nazywany "Friday night Foundation", przeze mnie tez, bo o ile dużo do krycia nie mam to na wieksze wyjścia jest idealny.
Cieżko sie go nakłada, dobrze go najpierw rozgrzać na dłoni, bo jest bardzo gesty. Nie trzeba dużej il
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
ilości, rozgrzana kropelka starczy na całą buzie.
Trwa wieki, cieżko go zmyć, ja muszę użyć peelingu.
Minusem jest tez bardzo matowy efekt, wiec dobrze go wymieszać z kremem rozświetlającym (ja używam dostępny w Boots No7 illuminating cream w beżu).
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail