Dawno nie zakładałam tu tematu, a dzisiaj przez przypadek szukając na youtubie teledysków z wiejskich techno imprez natknęłam się na teledysk Wiery Brjeżnjewnej [?] - (mniejsza o to) i jako zdelkarowana lesbijka się z lekka zachwyciłam.
zapodam jeszcze teledyski, w sumie uważam, że na teledyskach lepiej wygląda, niż na zdjęciach.
https://www.youtube.com/watch?v=sX1FDlEAqYs
https://www.youtube.com/watch?v=P4J3XDwegU8&NR=1&feature=endscreen
(radzę wyłączyć dźwięk, bo to jakieś denne ruskie disko xD)
pozdrawiam
lista tematów
Typ urody. strona 4 z 5
Kameleonie zmien taktyke, czy swoja skore raz jeszcze, bo przynudzasz :*
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: Na MiU nie ma za to zadnej rotacji
A powaznie, to na hajdzie wyroznia sie tylko kilka osob, reszta to mdla, bezosobowa masa.
No niby nie ma, więc pewnie też dużo rzeczy na swój temat wiecie, ale wtedy odnosiłam się konkretnie do hyde a nie do MiU, bo z abbadonem pisaliśmy o forum hyde, a nie na temat forum moda i uroda :-)
Tu w sumie też :D
Przykro mi Kameleonie, ani Ty, ani Twój trolling nie jesteście w moim typie :(
p.s. chyba pomyliłeś osoby z deczka, bo to nie ja pisałam o tym, że komplementy mogą być odbierane jako podlizywanie się czy grzeczność, miałam wręcz odwrotne zdanie, więc nie wiem, po co uskuteczniasz ten trolling w moim temacie.
jako, ze tu jest o wiele mniej osob statystyki ida na korzysc MiU :D
chociaz tych mdlych jest tu juz o wiele mniej ;)
Konto usunięte: p.s. chyba pomyliłeś osoby z deczka, bo to nie ja pisałam o tym, że komplementy mogą być odbierane jako podlizywanie się czy grzeczność, miałam wręcz odwrotne zdanie, więc nie wiem, po co uskuteczniasz ten trolling w moim temacie.
tak, to ja to napisalam

Konto usunięte: ale wtedy odnosiłam się konkretnie do hyde a nie do MiU, bo z abbadonem pisaliśmy o forum hyde, a nie na temat forum moda i uroda :-)
zeby sie do czegos odniesc, dobrze jest miec porownanie :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Konto usunięte: p.s. chyba pomyliłeś osoby z deczka, bo to nie ja pisałam o tym, że komplementy mogą być odbierane jako podlizywanie się czy grzeczność, miałam wręcz odwrotne zdanie, więc nie wiem, po co uskuteczniasz ten trolling w moim temacie.
Pisze o tym tak ogólnie żeby NIKT mi nie zarzucił że się podlizuję.

Jak już pisałem, Podziwiam kobiety z pasją. Rzadko którakolwiek ma jakąś.
massacre: jako, ze tu jest o wiele mniej osob statystyki ida na korzysc MiU :D
chociaz tych mdlych jest tu juz o wiele mniej ;)
Może. To też zależy od tego, co kto rozumie poprzez "bycie mdłym".
też racja, chociaż w tym przypadku może i nawet porównywanie tych dwóch forów nie było konieczne ;)
p.s. Jasmina na propsie? :D
http://i.pinger.pl/pgr354/b9eda8690027e85a50d0fe83/Zdj%C4%99cie2720.JPG
Racja... dla wielu "ludzi hajda" fajnyboj nie jest mdly, dla mnie tak

Poza tym chamstwo i prostactwo tak popularne na hajdzie nie czyni ludzi charyzmatycznymi ;)
wyglada jak bulgarska tirowka, tanio, tandetnie i niesmacznie.
a do czego porownalabys hajd jak nie do sasiednich forow?
do czata?
po prostu myślę, że MiU ma nieco inną specyfikę niż hyde, właśnie przez to, że nie ma tu tyle chamstwa raczej, porównywać oczywko zawsze można, ale nie zawsze trzeba.
no dobra :) może i tak - nie znam większości ludzi, żeby się na ten temat wypowiadać, powinnam napisać - "wielu ludzi ma".
lecę :)
podaj adres na PW
prawo (kocham siedziec w paragrafach), wspinaczke, zumbe, wyciskanie na silowni

podroze i seks sa takze moimi pasjami, inwestycje (ogolnie ekonomia)... to sa moje pasje, zainteresowan i hobby mam wiecej :)