Witam wszystkich zgromadzonych. W co się ubieracie na sylwestra? Ja nie mam w ogóle pomysłu.
Sylwester strona 2 z 3
3/4 dziewczyn ledżiny i spodnie a gdzie te słynne miniówki ? :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Night In z wyboru nie przymusu
Wiec podbijam pijaną :D
Wygodna pidżamka i trollowanie na kanapie przed tv - jakie to fajne
if I licked it, it's mine
Pozdrawiam tych, którzy Sylwestra spędzą w szlafrokach i kapciach przed kompem lub Tv. Okazało się, w ostatniej chwili, że i ja też...
Zayebałabym depresje, ale w sumie już mnie to wali
Jak zrobię ognisko to pewnie w coś "ogniskowego", jak pojadę do znajomych to będę musiał ubrać się jak człowiek, więc pewnie będzie ognisko ;d.

Bo na miu nie ma dupeczek co na maniury chodzą, na seksie prędzej je znajdziesz ;)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Ach to Marta... Przez ten av myślałam, ze to Marcin kpi z legginsów i tuniczek
W jego ustach brzmialoby to smieszniej
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Ubieram się w to :
Skrzydła, to coś do ręki i różki zrobiłam sama. Do różek pewnie cos dodam na końcach, ale dzisiaj już mi się nie chce myśleć, zwłaszcza ze podziabałam sobie ręce drutem i mnie szczypią .
Kiecka jak widać, niestety jakoś dziwnie się układa i wyglądam jak niebieski pączek w niej . Oczywiście to nie jest wina tego, że przytyłam
.