Co sądzicie i czy może słyszałyście o metodzie powiększenia piersi za pomocą proszków BreastFast
Czytam o tym i jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Gdyby to była prawda kobiety przestały by robić sobie operację plastyczne.
W składzie BreastFast znajdują się 3 najmocniej działające zioła znane człowiekowi:
Fenugreek – ze względu na swoją moc i właściwości lecznicze był wykorzystywany już w czasach antycznych przez Greków. W litweraturze medycznej często wymieniany jako źródło urody mieszkanek haremu. Fenugreek, wykorzystywany głównie do powiększania piersi, ma również dobroczynny wpływ na regulację metabolizmu, stan cery, stabilizację pracy hormonów i zmniejszenie bólów miesiączkowych
Dong Quai – czyli „święta roślina Azji Południowej”, określana też mianem „żeńszenia dla kobiet”. Łagodzi objawy menopauzy i bóle miesiączkowe. Reguluje menstruację. Wpływ Dong Quai na wzrost piersi odkryto przypadkowo, kiedy mężczyznom zażywającym te zioła zaczął rosnąć biust.
Osset Blessed – zioła uprawiane w Tybecie przez buddyjskich mnichów. Ma właściwie niezliczone zastosowania. Zwiększa libido kobiet, wspomaga wytwarzanie mleka podczas okresu karmienia, napina i ujędrnia skórę oraz stymuluje pracę gruczołów piersiowych.
Dziewczyny piszą, że ta kuracja naprawdę powiększyła im piersi, ale komentarze jak wiemy są n/n osób. Chciałabym się dowiedzieć, co Wy o tym sądzicie, może znacie kogoś kto je brał, albo same probowałyście?
lista tematów
Powiększenie piersi. strona 2 z 3
To nie wiem jak Ty szukasz, bo ja znalazłam sporo.
Nie mówię, że w to wierzę, bo gdyby tak było, to już bym je zamówiła :) Każda kobieta z kompleksem małych piersi głupio wierzy, ze coś prócz operacji mogłoby jej pomóc :)
Po prostu chciałabym mieć większy biust, a na sztuczne cycki raczej się nie zdecyduje z wielu powodów.
no nie opracowałam jeszcze wyszukiwania pozytywnych opinii w googlach.
radzę się zastanowić i przemyśleć sprawę, bo sam fakt, że te 'zioła' mają niby działanie na gospodarkę hormonalną chyba dla każdej zdrowo-myślącej osoby powinien dać do myślenia.
też mam mały biust, bardzo mały, ale eksperymentowanie z nie wiadomo czym na własnym ciele to nie dla mnie;)
KLIKNIJ
Konto usunięte: radzę się zastanowić i przemyśleć sprawę, bo sam fakt, że te 'zioła' mają niby działanie na gospodarkę hormonalną chyba dla każdej zdrowo-myślącej osoby powinien dać do myślenia.
Ja raczej się na niej nie zdecyduje, czekam na kogoś.
Ile dziewczyn np. kupuje przez internet proszki na wywołanie poronienia? To jest dla mnie chore, a nie kupowanie proszków na porost biustu;p
Konto usunięte: Jedynie interwencja chirurga może w tym przypadku pomóc. A zioła to są dobre na nerwy :)
Być może.
Nabijaj na hydepark jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia.
hm, odnosze wrazenie, ze tabletki wczesnoporonne z pewnego zrodla (womenonweb, nie niesprawdzone ogloszenie) sa najbezpieczniejsza metoda przerwania ciazy w kraju bez dopuszczonej aborcji na zyczenie. malo to kobiet sie wykrwawia lub ma powazne skutki zdrowotne po zle wykonanych nielegalnych skrobankach? ze juz nie wspomne o calkiem 'chalupniczych' metodach

nie mowimy tu oczywiscie o aborcji samej w sobie, na ten temat kazdy ma wlasne zdanie:)
normalne srodki wczesnoporonne, takie jakich sie uzywa w krajach z dopuszczona aborcja. na zasadzie porady lekarskiej na terenie holandii, wypelnia sie ankiete, przysylaja tylko do danego kraju. nieduzo sie wplaca, bo organizacja dziala w stylu fundacji, dla zapewnienia prawa do bezpiecznej aborcji.
stronę i jej mechanizm znam, ale nie znam nikogo kto korzystał i by się przyznał. ciekawa jestem jak to wygląda od strony praktycznej.
To fakt ;)
Konto usunięte: stronę i jej mechanizm znam, ale nie znam nikogo kto korzystał i by się przyznał. ciekawa jestem jak to wygląda od strony praktycznej.
Ja znam kogoś kto zamierza je zakupić... zobaczymy jakie będą tego efekty.
Z tego co czytałam, zawierają one takie składniki ktore pobudzają hormony odpowiedzialne za wzrost piersi. Jakoś tam fachowo to nazwali. Do 20 roku życia nasze piersi rosną, a później przestają i z czasem maleją, wiotczeją itp.
trafilam akurat dzis na informacje, jakoby ekstrakt z kozieradki pomagal na powiekszenie piersi, to jak juz bardziej prawdopodobne niz te tabletki :)
Konto usunięte: stronę i jej mechanizm znam, ale nie znam nikogo kto korzystał i by się przyznał. ciekawa jestem jak to wygląda od strony praktycznej.
kilka lat temu rozmawialam z osoba ktora korzystala, i wszystko pozytywnie, zaplacila, przyslali, zadzialalo. o szczegoly nie wypytywalam