Co kupić dla chłopaka na walentynki?
lista tematów
Walentynki strona 1 z 2
Konto usunięte: no chyba kazda dziewczyna powinna wiedziec co jej chlopaka uszczesliwi najbardziej ;)
podbijam
poza tym w okresie przedwalentynkowym tyle jest pomyslow w sieci, ze wystarczy chwile poszperac.
Konto usunięte: btw. ja ogólnie całe te Walentynki uważam za bardzo komercyjny dzień..
Jeżeli się kogoś kocha, to powinno się cały rok dla siebie być miłym i robić sobie niespodzianki, nie raz w roku, tylko dlatego że ktoś wymyślił sobie taki dzień ;]
powinno, nie powinno. nie kazdy ma czas. mnie to wisi, kto co kiedy swietuje. tez staramy sie ze swoim czesciej okazywac swoja milosc, jak wypadnie akurat na walentynki - luz. w koncu to tylko kolejna data w kalendarzu, nie widze sensu by ja czcic czy bojkotowac.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Mój to by się nawet ucieszył z paczki słodyczy :D taki łasuch..
Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .
Tak go kochasz, że pytasz na forum o prezent? Marne i słabe bo to Ty najlepiej go znasz i powinnaś wiedzieć co lubi. Jak nie wiesz to nie jesteś dla niego. Jako prezent pozwól mu bzyknąć Twoją najlepszą koleżankę, będzie wniebowzięty

@Zadziora
W jakim sensie kupowanie facetowi odzieży to przesada?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail