Czas na wiosenne porządki...
1. Czy wy też wiosną pozbywacie się rzeczy w których już nie chodzicie ?
2. Co będzie hitem nadchodzącej (teoretycznie już trwającej) wiosny ?
3. Które najładniejsze ? Jak dla mnie czerwone lub niebieskie.
lista tematów
Wiosenny tuning szafy
pozbywam się ich niezależnie od pory roku... jak się coś niszczy albo staje się za małe/za duże/niepasujące albo mi się znudzi to się pozbywam, ale nie robię generalnych porządków "bo wiosna". no i co że wiosna?
mam nadzieję, że nie
dla faceta...? to chyba jakiś żart :) wszystkie są beznadziejne, a już tym bardziej niebieskie i czerwone.
Konto usunięte: 1. Czy wy też wiosną pozbywacie się rzeczy w których już nie chodzicie ?
1. Pozbywam się cały rok
2. Biało-czarne paski - u kobiet, u facetów nie mam pojęcia
3. Szare i niebieskie

jak to nie na temat?
to odpowiedź sugerująca, że nie mam pojęcia co do tego czy tak jest a jednocześnie taka mała dygresja zawierająca się w tym mówiąca, że mam nadzieję, że jednak nie jest "to" modne
a ja poważnie odpowiadam
te buty są tak żałosne MOIM ZDANIEM, że mam nadzieję, iż to jakiś żart

Takich rzeczy pozbywam się wtedy, kiedy mam natchnienie. A że dzieje się to niezwykle rzadko, to mam coraz ciaśniej w szufladach i na półkach. ;) Wiosna motywuje mnie do tego tylko w teorii.
Słyszałam, że pastele i połączenie "black'n'white". Niespecjalnie interesuję się trendami, kupuję to co mi się podoba i odpowiada mojemu gustowi.
Dla faceta? Żadne, ale jak już to czarne, szare, miodowe i brązowe - z wyjątkiem właśnie czerwonych i niebieskich. ;)
W sumie to fail z mojej strony, bo nie wiem czemu przeczytałam "czy to będzie hitem nadchodzącej wiosny", a nie "CO BĘDZIE"
więc miałeś rację :)
Konto usunięte: Czas na wiosenne porządki...1. Czy wy też wiosną pozbywacie się rzeczy w których już nie chodzicie ? 2. Co będzie hitem nadchodzącej (teoretycznie już trwającej) wiosny ? 3. Które najładniejsze ? Jak dla mnie czerwone lub niebieskie.
1. Już się pozbyłam :)
2. Nadal baskinka szczególnie te u bluzek, kurtki skórzane z ćwiekami, legginsy we wzory.
3. Czarne lub ostatnie brązowe.
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
nie, jak w czyms nie chodze przez ilestam miesiecy to po prostu to komus oddaje niezaleznie od pory roku.
w sumie wszystkie sa ok, ale najbardziej to chyba ostatnie badz te czarne.
Konto usunięte: 1. Czy wy też wiosną pozbywacie się rzeczy w których już nie chodzicie ?
1. Nie... na bieżąco pozbywam się ubrań.
2. Połączenie czerni z bielą i pastele właśnie.
3. Żadne...takie jakieś bezpłciowe.