Kiniowska: Problem - bardzo, bardzo sucha skóra.
Ja mam problem z nogami, zazwyczaj w okresie zimowym (zwlaszcza kolana, po kapieli sa jak papier scierny)
Mnie intensywnie nawilza plyn do kapieli Korres, po wyjsciu z wanny mam delikatna, gladka skore i dodatkowe nawilzanie w sumie nie jest konieczne.
Dla mnie w chwili obecnej najlepszy na swiecie (ale i najdrozszy) jest Sai Sei Mineral Deep Moisturiser

wg mnie nie ma zadnych wad, jest trwaly, odswiezajacy, skuteczny, swietnie sie rozprowadza i wchlania plus ladnie pachnie.
Pozniej postawilabym na Biotherm Beurre Corporel Maslo do ciala

Nastepnie Masla do ciala z Body Shop, np. z witamina E - dobrze nawilza, dosc ciezko sie absorbuje jak wszystkie masla z BS, ale skutecznie. Maslo Mango tez jest bardzo dobre, choc juz powoli meczy mnie jego zapach. To maslo z witamina E ma zapach dosc delikatny i nie koliduje na przyklad z perfumami :)

Z kolei wersja budzetowa:

choc dla mnie jest to opcja dobra na lato. Lekka konsystencja, szybko sie wchlania... zima jednak potrzebuje tego masla ogromna ilosc, wiec jesliby tak patrzec na ilosc zuzyta do ceny to nie wiem czy Ziaja w tym przypadku wychodzi tak tanio :)
No i na samym koncu wg mnie tez dobre maslo, znane i popularne na calym swiecie Vaseline

Przestalam uzywac go dosyc dawno, bo nie lubie gdy mi sie ciuchy do nog kleja ;)