Witam ;)
Wiosną popularne będą delikatne, kobiece pastele (pudrowym różem, pistacją, błękitem) oraz ostre neony (limonka, oranż). Pojawią się kobalt i żółty. Powraca geometryczny colorblocking, supermodne są szerokie kolorowe pasy.
Zara
Fendi
Stradivarius
Graficzna, czarno-biała szachownica, szerokie pasy, op-artowe wzory to teraz absolutny must have.
Zara
H&M
Givenchy
Zara
Versace
To tylko cześć z trendów wiosna lato 2013.
Q: Które motywy do Wam przemawiają?
Q: Które są zupełnie na nie?
Zapostujcie ciuchy, które byście chcieli, a zgadzają się z trendami ;)
Pozdrawiam, Stycz
lista tematów
Wiosna... strona 1 z 2
z tego wszystkiego to tylko zara mi sie podoba. jezeli to versace wyszlo spod olowka donatelli to wspolczuje.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
cholernie mi się podobają, ale boję się że będę wyglądała w nich jak jakaś krowa a poza tym, nie mam już za co kupić jednolitych bluzek, bo z czym to jeszcze nosić?

i to wszystko, pastele nie współgrają z kolorem mojej twarzy, a neony raczej już jesienią modne nie będą. Pewnie jeszcze na lato i wiosnę kupię coś pomiędzy :)
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Sylvinka: cholernie mi się podobają, ale boję się że będę wyglądała w nich jak jakaś krowa a poza tym, nie mam już za co kupić jednolitych bluzek, bo z czym to jeszcze nosić?
Nie wiem.
Ostatnio widziałam laskę w leginsach takich pasiastych, ale baaardzo cienkich. Prześwitywały jej czarne majtki, bo oczywko tyłka nie zakryła. I jak się ruszała, to cały tyłek i uda jej się trzęsły, jakby z galarety były, a taka chuuudzinka. I się zastanawiam czy czasem nie wyglądam podobnie jak chodze

styka51: Ostatnio widziałam laskę w leginsach takich pasiastych, ale baaardzo cienkich. Prześwitywały jej czarne majtki, bo oczywko tyłka nie zakryła. I jak się ruszała, to cały tyłek i uda jej się trzęsły, jakby z galarety były, a taka chuuudzinka. I się zastanawiam czy czasem nie wyglądam podobnie jak chodze
To wina tylko i wyłącznie materiału, wybrała jakieś szmaciane leginsy zamiast skupić się na fajnym materiale z takim wzorem. A Ty głupoty gadasz Styczka, dupy chyba wszystkim nie pokazujesz :*
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...