O modzie i urodzie z nieco innej strony...
1. Jak czesto dokonujecie modowych zakupów? (wg. zapotrzebowania, wg pór roku, co miesiac staracie sie wzbogacić Waszą szafe o cos nowego, moze czesciej?)
2. Ile średnio w ciągu miesiąca wydajecie na kosmetyki/ciuchy?
3. Wasz najdroższy zakup?
4. Wasz najtańszy zakup?
5. Tez bez wzgledu na ilość posiadanych ubran/butow/kosmetykow uwazacie, ze macie ich za malo?
lista tematów
O ilości strona 1 z 2
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Cześć :D
Rzadko

Nie wiem

Nie pamiętam takich

Nie jestem osobą która lata za przecenami bądź rabatami ;) buty i ciuchy kupuję w mniejszych miastach (:
BujajacaWoblokachh: 5. Tez bez wzgledu na ilość posiadanych ubran/butow/kosmetykow uwazacie, ze macie ich za malo?
Mam ich tyle ile potrzeba :D
Pozdrawiam :)
Czesc :)
Arvena: Rzadko w ogóle nie lubię wydawać pieniędzy nawet jak mi się coś spodoba w sklepie to wracam do domu i zastanawiam się najpierw czy to mi jest potrzebne :D często mam takie rozterki
Poważnie?
Przerazilas mnie ;D
Ja uwielbiam zakupy

Specjalnie udajesz sie do mniejszego maista by zrobic zkaup? :P
Chociaz jedna, ktorej wystarcza to co ma ;D gratuluje ;D
Serio

Nie muszę :D po prostu jak wracam do domu z Poznania to mnie brat zawsze zabiera na zakupy

Dziękuję :D
BujajacaWoblokachh: . Jak czesto dokonujecie modowych zakupów? (wg. zapotrzebowania, wg pór roku, co miesiac staracie sie wzbogacić Waszą szafe o cos nowego, moze czesciej?)
To zależy ile mam pieniędzy

Też ciężko stwierdzić, raz będzie to 130 zł, raz 500.
Oja nie pamiętam.. chyba jakiś płaszczyk za 4 i pół stówy lol.
Eee.. basic

W swoim rodzinnym domu mam 4 szafy z ubraniami więc tam mam ich do groma, natomiast tu gdzie mieszkam mam ich o dziwo mało.
BujajacaWoblokachh: 1. Jak czesto dokonujecie modowych zakupów? (wg. zapotrzebowania, wg pór roku, co miesiac staracie sie wzbogacić Waszą szafe o cos nowego, moze czesciej?)
Nie znoszę łazić po sklepach, zawsze mnie coś zirytuje, najczęściej ludzie-zombie. Więc wedle zapotrzebowania, choć wtedy to jeszcze bardziej irytujące, bo nie mogę znaleźć co mi się podoba -> płaszcz.
Nie wiem ile w ciągu miesiąca. Mam ciekawsze wydatki.
BujajacaWoblokachh: 5. Tez bez wzgledu na ilość posiadanych ubran/butow/kosmetykow uwazacie, ze macie ich za malo?
Nie za mało, czasami po prostu zmieniam zdanie czy mi się dana rzecz podoba i potem leży, pomniejszając moją pulę ubrań, które lubię.
BujajacaWoblokachh: O modzie i urodzie z nieco innej strony... 1. Jak czesto dokonujecie modowych zakupów? (wg. zapotrzebowania, wg pór roku, co miesiac staracie sie wzbogacić Waszą szafe o cos nowego, moze czesciej?) 2. Ile średnio w ciągu miesiąca wydajecie na kosmetyki/ciuchy? 3. Wasz najdroższy zakup? 4. Wasz najtańszy zakup? 5. Tez bez wzgledu na ilość posiadanych ubran/butow/kosmetykow uwazacie, ze macie ich za malo?
1. Zdarza się ze raz na tydzień sobie coś kupię, ale staram się ograniczać i robić zakupy z głową, czyli wg zapotrzebowania.
2. Nie wiem, zależy od potrzeb
3. Buty UGG za prawie 1000zł, albo parke z Superdry za ponad 800zł
4. Pewnie jakiś lakier do paznokci ;d
5. Za dużo, a najwięcej tych, które kupilam pod presją i leżą w szafie z metkami -.-
BujajacaWoblokachh: 1. Jak czesto dokonujecie modowych zakupów? (wg. zapotrzebowania, wg pór roku, co miesiac staracie sie wzbogacić Waszą szafe o cos nowego, moze czesciej?)
4. Wasz najtańszy zakup?
5. Tez bez wzgledu na ilość posiadanych ubran/butow/kosmetykow uwazacie, ze macie ich za malo?
1. Kiedy mam na to ochote, nie ma zadnych okreslonych zasad na to - chyba poza jedna - jak mi sie cos skonczy to wtedy musze kupic drugie. Poza tym w zaleznosci od humoru.
2. Nie licze tego.
3. Nie wiem,jezeli chodzi o kosmetyki/ciuchy to jakistam plasz czy buty, ale to nigdy wiecej niz £250.
4. Pewnie cos za grosze.
5. Nie, wiekszosci rzeczy mam wystarczajaco, ale ostatnio mysle o wywaleniu obecnej garderoby i kupieniu nowej.
Rzadko, bardzo rzadko... Według zapotrzebowania, czasem jak coś wpadnie mi w oko.
Zależy od miesiąca, czasem nic, zero, null. A czasem kończą się wszystkie kosmetyki na raz, potrzebne są buty i nawet wtedy nie liczę

Chyba kurtka, ale to było z 2 lata temu. Ale nawet nie pamiętam ile kosztowała

Hm... gumki do włosów? ;D
Hmmm... ciągle uważam, że mam za mało uniwersalnych ciuchów, a czasem myślę, że nie potrafię ich łączyć, bo przecież szafy pełne... Gdybym więcej zarabiała... ;D
4. Wasz najtańszy zakup?
Zależy od środków na koncie, czasami jest to dwa razy w tygodniu a czasami raz na miesiąc.
Nie ma określonej sumy, co miesiąc jest inaczej.
Skórzane kozaki, coś ponad 500.
W sh nowa kurtka jeansowa za 12zł.
Jest dużo, a codziennie rano "znowu nie mam się w co ubrać" :D
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Bardzo tego nie lubię robić, więc rzadko. Najczęściej według zapotrzebowania.
Nie mam pojęcia. Nawet gdybym je miała- nie napisałabym.
-
Hmmm... trudne pytanie. Pewnie jak koleżanka wyżej- jakieś gumki, spinki do włosów. Ostatnio zakupiłam blistex, kosztował kilka złotych. Tego typu rzeczy.
Jestem minimalistką, a gromadzą się sukcesywnie, dlatego uważam, że niestety mam ich za dużo, zdecydowanie. Moje zbiory natomiast, w porównaniu do zbiorów moich koleżanek wypadają bardzo blado.
Ubieram się niemodnie w odzież przede wszystkim wygodną i użytkową, dość często dokupuję jakieś nowości technologiczne do swojej szafy, inna sprawa że szybko mi się jakoś niszczą ubrania ;-).
Różnie, jakoś nie liczę tego, nie przywiązuje większej wagi, jeśli coś mi jest potrzebne to po prostu to kupuję.
BujajacaWoblokachh: 3. Wasz najdroższy zakup?
4. Wasz najtańszy zakup?
3. Chyba buty za 1K+, trochę plus.
4. Aronoł.
5. Mam ich wystarczająco, a czasami chciałbym mieć mniej, do prania, prasowania, składania etc. ;d.
4. Wasz najtańszy zakup?
ad.1 kiedyś non stop, wręcz co dziennie a teraz jak już serio nie mam czym się pomalować lub czegoś na siebie włożyć.
ad.2 no teraz to na prawdę minimum - max 30zł (studenckie życie..) no i w zależności od danej sytuacji (jakaś impreza czy rozwalone buty ;) )
ad.3 bez szału, sukienka na studniówkę x lat temu - 280zł
ad.3 hmm pumeks za 0,99zł? :D
ad.4 dyć, że ja!
no w sumie jak NIE LUBISZ to po co Cie ze soba zabierac :P
Pewnie tylko bys marudzila, kiedy skonczycie, zbey isc na kawe lub %

Tak z ciekawosci - jak sobie kupisz cos drozszego szybko Ci sie nudzi?
Ja bez wzgledu na to, co kupie mam kilka mies gora rok, sporadycznie dluzej ...
to bylaby ogromna zmiana i na 250 raczej by sie nie skonczylo (grrry moja klawiatura nie uwzglednia Twojej waluty

To jest najgorsze, jak trzeba kilka rzeczy na raz

Myslisz, ze to by cos zmienilo?
Ja tak myslalam, kiedys, a jedyne, co sie zmienilo to zakrec cen z jakich kupuje rzeczy

niezle ;D
chyba wiekszosc kobiet tak ma...
Ja w tym roku kupilam kurtke, buty, spodnie, kilka swetrow i dalej narzekam, ze nie mam co zalozyc, choc szafa na zime prawie cala wymieniona

Konto usunięte: Jestem minimalistką, a gromadzą się sukcesywnie, dlatego uważam, że niestety mam ich za dużo, zdecydowanie. Moje zbiory natomiast, w porównaniu do zbiorów moich koleżanek wypadają bardzo blado.
hmmm, a we wszystkich chodzisz, czy niektore tylko tak sobie leza... ?
zaszalales ;D
pokaz jakie? :)
Wow gdzie udalo Ci sie tak tanio znalezc sukienke na studniowke?