Witam wszystkich jest tu jakas osoba co robi dziary moze byc własnym sprzetam samemu skonstruowanym :D Chodzi mi o malusieńki tatuaz np w kasztalcie 3 maluskich nutek. Prosilabym o cene takiego tatuażu
lista tematów
Dziara
Konto usunięte: Witam wszystkich jest tu jakas osoba co robi dziary moze byc własnym sprzetam samemu skonstruowanym :D Chodzi mi o malusieńki tatuaz np w kasztalcie 3 maluskich nutek. Prosilabym o cene takiego tatuażu
Udaj się do jakiegoś salonu tatuażu/przejrzyj zawartość online, przeważnie podane są namiary, koszta wbrew pozorom nie są ogromne, a i istotną rolę gra bezpieczeństwo, profesjonalizm, higiena.
ceny w salonach tego typu tatuażu zaczynają się od stówki. jak będziesz chciala to zrobic u kogos prywatnie w domu to oczywiscie taniej. minimum 50 zł i tak czy siak :-)
Konto usunięte: Witam wszystkich jest tu jakas osoba co robi dziary moze byc własnym sprzetam samemu skonstruowanym :D Chodzi mi o malusieńki tatuaz np w kasztalcie 3 maluskich nutek. Prosilabym o cene takiego tatuażu
tatutaże robione "własnym sprzętem samemu skonstruowanym"

tatuaże robione w salonie tatuażu

Wniosek chyba nasuwa się sam...
Poszukaj w swoim mieście lub sąsiednim mieście salonów tatuaży, poczytaj opinii na internecie o konkretnych salonach lub wśród znajomych.