Jak ujędrnić skórę na twarzy jakieś dobre kremy ale dla młodej cery i dobra maseczka ujędrniająca?
lista tematów
ujędrnienie twarzy strona 8 z 12
@BreakMyFall18:
Aniston wygląda przerażająco, ale nie wiem czy to faktyczna wina botoksu, czy złego ujęcia.
co do botoksu, to mam koleżankę która ostrzykuje się od 23roku życia, jej matka - kobieta po 50 robi to od lat 7,8 i wygląda CUDOWNIE. zero sztuczności, twarz ma gładszą niż ja. dodam, że one mają genetyczne skłonności do zmarszczek i u mojej koleżanki pierwsze pojawiły się już w szkole średniej.
dobry plastyk to SKARB.
Konto usunięte: co do botoksu, to mam koleżankę która ostrzykuje się od 23roku życia, jej matka - kobieta po 50 robi to od lat 7,8 i wygląda CUDOWNIE. zero sztuczności, twarz ma gładszą niż ja. dodam, że one mają genetyczne skłonności do zmarszczek i u mojej koleżanki pierwsze pojawiły się już w szkole średniej.
A JEDNAK!

Po to się wymyśla takie rzeczy aby z nich korzystać ;-) wszystko jest dla ludzi. Ja mam ochotę umrzeć jak słyszę o pedofilach, zboczencach, mordercach ;-) pozatym obracam się w towarzystwie kolezanek, ktore mowia do szefa 'Bogdan sluchaj potrzebuje miesiac wolnego bo robie sobie cycki', albo 'robie sobie nos', czy to cos zlego? Widocznie mamy inne wartosci :-)
Konto usunięte: Że w wieku 25 lat będą się ostrzykiwać botoxem, albo ujędrniać nastoletnie twarze. No litości... Na starość pewnie lifting twarzy co roku.
to zalezy od zmarszczek :) inni maja wczesniej inni pozniej
ja mam zmarszczki na czole, bo mam nawyk marszczenia. mam dopiero 20 lat a zbieram juz na botoks.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Konto usunięte: Po to się wymyśla takie rzeczy aby z nich korzystać ;-) wszystko jest dla ludzi. Ja mam ochotę umrzeć jak słyszę o pedofilach, zboczencach, mordercach ;-) pozatym obracam się w towarzystwie kolezanek, ktore mowia do szefa 'Bogdan sluchaj potrzebuje miesiac wolnego bo robie sobie cycki', albo 'robie sobie nos', czy to cos zlego? Widocznie mamy inne wartosci :-)
Podpisuje sie pod Twoja wypowiedzia.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
A pozatym nie dosc, ze nie umiesz porządnie napisać (jak można czytać osobę? chyba raczej to, co napisał/a

Większej HIPOKRYZJI tutaj nie widziałam.
Hipokryzja (od gr. ὑπόκρισις hypokrisis, udawanie) – fałszywość, dwulicowość, obłuda. Zachowanie lub sposób myślenia i działania charakteryzujący się niespójnością stosowanych zasad moralnych.
I chyba na tym zakonczmy ;-)