Witam :)
Szukam intensywnie czarnego eyelinera w żelu, jaki możecie mi polecić ?
W ogóle używałyście taki eyeliner ?
Lepszy niż tradycyjny ?
Eyeliner w żelu strona 10 z 11
Nie mam ochoty przeglądać każdego tematu działu moda i uroda.
Jakbyś się nie domyśliła to ze swojej strony wyraziłem zdaniem co do tacznenia w klubach. Natomiast iż katowice,bielsko biała znajdują sie na sląsku to chyba nikomu nie trzeba tłumaczyć.
Skomentowałem publicznie to co ty (publiczna osoba) napisałaś o swoim publiczny zajęciu. No chyba że chcesz mi powiedzieć że praca w klubie przy ~500osobach to czynność prywatna.Nawet jeśli tak jest,to nie powinno mieć miejsce współchwalanie się o zakresie tejże pracy na plaformie publicznej(forum dyskusyjne) oraz dawania i godzenie się na możliwość komentowania przez inne osoby.
To tak jak napisać na głównej stronie onetu wywiadu upublicznianiem prywatnych aspektów życia,a zarazem wymagania od czytelników aby nie mieli o tym zdania(własne zdanie jest rownowazne z komentarzem pod artykułem)
Dodatkowo chciałbym zaznaczyć iż cała sytuacja jest dla mnie dorzeczna.
Jest to ewidentny przykład jak osoba próbuje zburzyć całą wartość MERYTORYCZNĄ forum.
Zaniechuje dalszych wypowiedzi,bo dialog z taką osobą jak użytkownik BreakMyFall18 jest wspomnienie z cofaniem się w rozwoju oraz toku myślenia o ~2l at.
Żywię nadzieję iż temat zostanie przejrzany przez osobę kompetentną moderator/FP.
Jeśli okaże się iż racje ma agresorka oraz sprawczyni wszystkich zamieszań to chętnie pozostanę przy braku wypowiedzi się na tym forum z mojej strony.
BO GŁUPOTY NIE ZNOSZĘ.
Chyba nie dorzeczna?
Ja też głopoty nie znoszę. Czasem piszesz takie głupoty, ze nie wiem o co Ci chodzi.
Nikt Ci nie broni miec swojego zdania, co nie znaczy, ze mozesz mnie bezkarnie obrazac i oceniac moje zycie prywatne. ;-)
to samo dostrzeglam, robi to w sposob bardzo wyrafinowany, elokwentny i kulturalny... sama bym chciala byc w ten sposob pocisnieta :D subtelnie ale dosadnie, z nutka dekadencji, jednak bez pokazywania wyzszosci... uwielbiam czytac jego posty i patrzec jak sprowadza swojego dyskutanta do poziomu dna, powolutku, poscik za postem

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
ja to widzę trochę inaczej
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail