Kiedy kończą się wyprzedaże zimowe? Czy pójcie do sklepów dzisiaj będzie dobrym momentem? Czy poczekać jeszcze?
+ Upolowaliście już coś na wyprzedażach? Opowiadać!
lista tematów
wyprzedaże zimowe strona 1 z 4
gagulina: Kiedy kończą się wyprzedaże zimowe? Czy pójcie do sklepów dzisiaj będzie dobrym momentem? Czy poczekać jeszcze?
Jeszcze przysłowiowe 5minut poczekaj. :-)
W sumie upolowałam, ale nigdy, przenigdy nie kupuję więcej w Undergroundzie.

gagulina: Kiedy kończą się wyprzedaże zimowe? Czy pójcie do sklepów dzisiaj będzie dobrym momentem? Czy poczekać jeszcze?
wyprzedaże zaczęły się mniej więcej przed świętami, więc jeszcze jakiś tydzień, dwa tygodnie i będzie po wszystkim :)
czarną sukienkę, czarną torebkę i kapelusz
na wyprzedaze nie warto juz chodzic tydzien po ich rozpoczeciu, bo wszystko jest juz wtedy przebrane i zostaje sam syf, wiec wedlug mnie nie masz po co isc

nie, jak mi sie cos podoba to kupuje normalnie, nie mam ochoty bic sie z innymi o szmaty.
Jesli masz cos na oku,to lepiej kup teraz,bo ktos moze Cie uprzedzic.
Jesli jednak chcesz kupic cos po okazyjnej cenie,to mozesz poczekac.Wyprzedaże potrwają mniej więcej do konca stycznia.Ja rok temu kupilam fajną bluzę w lutym za 25 zł.Także wybór należy do Ciebie
Jak narazie tylko buty ze 119 na 59.Nie mam zbytnio czasu teraz na zakupy.
+ Upolowaliście już coś na wyprzedażach? Opowiadać!
Teraz jest chyba I tura .. potem w lutym jest II.
nie w tym roku chyba raczej nic nie kupie.
póki co musiałam kupić ciemny płaszczyk i ewentualne kupię buty ale i tak je miałam/musiałam je kupić :D
No raczej

Saszetkę Nike (z 80 na 45 zł)
Spodnie Orsay (ze 120 na 60 zł)
Torebeczkę Diverse (nie wiem z ilu na 20 zł)
Rękawiczki Terranova (z chyba 20 albo 15 na 10 zł)
Koszulkę w Decathlonie (z 35 na 30 zł)
Legginsy w Zarze (ze 100 na 70 zł)
Biustonosz, stringi i majtki w Esotiq (cały komplet ok. 50 zł)
CHYBA wszystko

w UK w ta niedziele, VAT podniesli u nas i do niedzieli sa oferty wszystkie
TV Led, zdazylismy przed podwyzka VAtu, w sklepie byla kolejka jak w miesnym w 1989

lozko dla naszego dziecka, w uj dziwnych rzeczy. robimy remont w chacie i jutro jedziemy do IKEA rozpitolic jeszcze wiecej siana

Konto usunięte: No raczej
Saszetkę Nike (z 80 na 45 zł)
Spodnie Orsay (ze 120 na 60 zł)
Torebeczkę Diverse (nie wiem z ilu na 20 zł)
Rękawiczki Terranova (z chyba 20 albo 15 na 10 zł)
Koszulkę w Decathlonie (z 35 na 30 zł)
Legginsy w Zarze (ze 100 na 70 zł)
Biustonosz, stringi i majtki w Esotiq (cały komplet ok. 50 zł)
jaka szczegolowa

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Zawsze na wieszaku albo manekinie mi się bardzo podobają, a jak JA je założę to wyglądam jak w spodniach od pidżamy

A tam upolowałam, choć nie na wyprzedaży, welurowe rękawiczki wieczorowe

Konto usunięte: Zawsze na wieszaku albo manekinie mi się bardzo podobają, a jak JA je założę to wyglądam jak w spodniach od pidżamy A są naprawdę fajne i jakościowo i fasony...
Ja nie mam tego problemu, na mnie dobrze leżą :) Kosztowały 135zł, a przecena na 59 zł :D
Konto usunięte: A tam upolowałam, choć nie na wyprzedaży, welurowe rękawiczki wieczorowe Nie mogłam się im oprzeć
Wybacz, ale nie mogę sobie jakoś ich wyobrazić..