Buenos dias...
Tak, wiem, że tematy o sukienkach się cały czas przewijaja, ale u mnie to nie jest takie fiu bździu, bo ja niby nie mam duzych wymagań, chcialam zwykła czarna bombkę i takie są w sklepach, ładne i tanie, ale niestety wygladam w nich koszmarnie, bo one optycznie pomniejszaja górę i powiekszaja dół, a ja jestem bardzo niesymetryczna, kupując kostium kapielowy dół biorę 40, a góre 36..
Co za tym idzie, poszukuje sukienki na wesele dla osoby z dołem Brazylijki i górą anorektyczki
Help
i jeszcze jedno, kiedys było, ale nie doczytalam, co zrobic z ceniami, zeby się nie rolowaly w jedną kreskę na zgięciu powieki?
lista tematów
kolejny problem z sukienką...
wątpie też by ona pisała z Tobą
znam go doskonale i szanujemy razem siebie nawzajem :)
nie
nie ma takiej potrzeby :) zbyt długo sie znamy żeby sie pilnować wzajemnie :)
dlaczego ? bijesz teraz do mnie czy po prostu , znasz ją i wiesz że świata po za swoim partnerem nie widzisz
znajomy jej partnera , jednak mówi samo za siebie znaczy że pilnujesz
trzymajcie się

Konto usunięte: dlaczego ? bijesz teraz do mnie czy po prostu , znasz ją i wiesz że świata po za swoim partnerem nie widzisz
a gdzie pisze ze bije ;> znam ją i wiem że by z Toba nie pisała, po prostu :)
tzn "cos: by CI napisała :d ale nie chciej wiedzieć co xD
no dokładnie, nowe odinki niani i jak zacznie pisać nie na temat to pójdzie na karnego jeżyka :PP ...

adios amigos dzikie pomarańcze
a pomyslalas o tym, zeby zrezygnowac z bombki?

Glowne zasady dobrego doboru ubran do twojej figury to:
1. ciemny kolor dolu, jasny kolor gory
2. przyciaganie uwagi ku gorze - wymyslny dekolt, falbanki, bizuteria
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail