yoo.
a więc tak
niebawem lato !xd
a mój strój kąpielowy jest biało-szary a teraz jakby trochę zżółknął pewnie od chloru
macie jakieś sposoby żeby go wybielić?
proszę o pomoc. ;)
pzdr.
lista tematów
strój ;| xd strona 1 z 3
Ja kiedyś robiłam białe pranie i wrzuciłam białe skarpetki z niebieskim napisem, wszystko zrobiło się błękitne. Nalałam ciepłej wody i do tego trochę acze i wymoczyłam jakieś 10-15 min, wszystko puściło.
Konto usunięte: a mój strój kąpielowy jest biało-szary a teraz jakby trochę zżółknął pewnie od chloru
W sumie acze to też chlor

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
no własnie jakby kupwa tak co roku taki z lepszych to troche wyjdzie .. co lepiej np kupic z tego sobie cos innego. w porównaniu ja nie pracuje xd
Konto usunięte: no własnie jakby kupwa tak co roku taki z lepszych to troche wyjdzie .. co lepiej np kupic z tego sobie cos innego. w porównaniu ja nie pracuje xd
No właśnie, domyśliłam się. :-) Ja jak nie pracowałam to też mnie nie było na dużo rzeczy stać. :-) I też strój kąpielowy szanowałam i nie raz miałam na dwa sezony... :-)
Spróbuj z jakimś środkiem wybielającym powinno pomóc :-) a moze spróbuj go wygotować?
acha
mozna zawsze odpowiedziec, ze nie stac. nie musze czytac w czyis myslach. poza tym na tym forum laski kupuja kosmetyki, ciuchy, akcesoria, dodatki - nie musze za kazdym razem sie pytac czy kogos na to stac

poza tym powinno sie miec stroj kapielowy na basen, oddzielny do plywania w morzu/ jeziorze i oddzielny do opalania. dla mnie to dziwne, ze kogos stac np. zeby miec buty na kazda okazje, a nie miec stroju kapielowego na kazda okazje. no ale coz. to tylko moje zdanie.
a tobie sugeruje nie odpisywac juz zadnych kolejnych bzdur :) bez odbioru
taki z lepszych na pewno by nie zolknal
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: mozna zawsze odpowiedziec, ze nie stac. nie musze czytac w czyis myslach. poza tym na tym forum laski kupuja kosmetyki, ciuchy, akcesoria, dodatki - nie musze za kazdym razem sie pytac czy kogos na to stac
Chyba skoro zapytała jak może go wybielić (ocalić) to można się domyśleć, że nie chce kupić nowego?
massacre: poza tym powinno sie miec stroj kapielowy na basen, oddzielny do plywania w morzu/ jeziorze i oddzielny do opalania. dla mnie to dziwne, ze kogos stac np. zeby miec buty na kazda okazje, a nie miec stroju kapielowego na kazda okazje. no ale coz. to tylko moje zdanie.
Można sobie pozwolić, kiedy się pracuje i ma pieniądze. :-) Ale ta dziewczyna ma na profilu wpisane 16 lat, więc logiczne... A nie sądze, aby rodzice jej dali na 4 kostiumy kąpielowe aby do każdej wody miała inny..