Gdzie mogę kupić podobny sweterek? Najlepiej net.
Miał ktoś może tą odżywkę? Jakie opinie?
lista tematów
sweterek i odżywka strona 6 z 15
Konto usunięte: Ona nie napisała o niej nic obraźliwego, napisała, że po prostu nie podoba Jej się ten typ urody i że nie chciałaby tak wyglądać. A Ty dałaś aluzję, że ToxicRat jest brzydka.
o ludzie.. a przeczytaj sobie co ja napisalam tak jak i ona nie wprost... i tak to kazdy widzi ze nie jest urodziwa ...
Konto usunięte: Ciekawe jak Ty wyglądasz, skoro nie masz odwagi zamieścić na fotce swojego zdjęcia?
Oceniać każdy potrafi, jak jesteś taka mądra to pokaż swoją twarz - też Cię chętnie ocenimy.
To ze nie mam swoich fotek to nie oznacza ze nie jestem ladna... a w ogóle ja na tym koncie korzystam tylko z tego forum i nie mam jakiejs potrzeby wklejania swoich zdjec wszedzie gdzie popadnie, aby sie dowartościowywać i cieszyć jak jakaś głupia z tego ze ktos mi da 11
Nawet jakby wyglądała jak KWAZIMODO - to ch... Ci do tego, i nie Tobie to oceniać. ;-)
Oczywiście, pewnie jesteś piękniejsza niż sama Nicole i wszystkimi możesz pomiatać, skończ gwiazdować 'jaka to ja nie jestem i co ja to nie mogę' ;-) i nie oceniaj ludzi po wyglądzie, bo tak chyba Ci jest najłatwiej... Gratulacje.
Konto usunięte: nie mam jakiejs potrzeby wklejania swoich zdjec wszedzie gdzie popadnie, aby sie dowartościowywać i cieszyć jak jakaś głupia z tego ze ktos mi da 11
Ja mam tu zamieszcone swoje zdjęcia, na zakładkę głowy w ogóle nie wchodzę, nie oceniam innych (oprócz znajomych), a konto na fotce mam jedynie po to, aby utrzymać kontakt z dalszymi znajomymi. ;]
Proszę bez kłótni tutaj. Każdy ma prawo do własnego zdania i gustu, to nie powód by kogoś krytykować i próbować obrazić.
Jasmina: Proszę bez kłótni tutaj. Każdy ma prawo do własnego zdania i gustu, to nie powód by kogoś krytykować i próbować obrazić.
Nikt się nie kłóci

Jak co, to przepraszam nie chcę Ci robić kłopotu ;P
Konto usunięte: Nikt się nie kłóci przynajmniej ja tego tak nie odbieram, ale nie pozwolę, żeby ktoś komuś zarzucał i publicznie pisał, że inna użytkowniczka forum ' wszyscy wiedzą, że nie jest urodziwa'. ToxicRat tylko napisała swoje zdanie, a ta jej wyjechała... Więc ją broniłam. :-)
Jak co, to przepraszam nie chcę Ci robić kłopotu ;P
Czułam, że zaraz kłótnia wybuchnie to trzeba zareagować ;) Najpierw warto spojrzeć na siebie a potem oceniać publicznie innych ludzi na forum. A gusta są różne. Dla jednego ktoś jest piękny, a dla innego wręcz odpychający.
Pilnujesz porządku :-)
Jasmina: Najpierw warto spojrzeć na siebie a potem oceniać publicznie innych ludzi na forum. A gusta są różne. Dla jednego ktoś jest piękny, a dla innego wręcz odpychający.
Moim zdaniem już nawet nie chodzi o to, nawet jakby ktoś dla wszystkich był brzydki i wyglądał tak:

To nikt nie ma prawa go obrazić tylko dlatego, ze ma odmienne zdanie. Obraza to najłatwiejszy argument, kiedy nie ma sie innych.
Mi też się uroda Nicole jakoś szczególnie nie podoba i też nie chciałabym wyglądać jak ona, ale chciałabym wyglądać jak Linda Evangelista