kama171717
kama171717
  29 Ianuarie 2011 (pierwszy post)

Witam wszystkich:). Od dłuższego czasu szukam odpowiedniego podkładu dla mojej cery. Mam cere mieszaną która po paru godzinach już sie świeci:(. Koleżanka poleciła mi ten podkład maybelline dream matte mousse
http://www.moda.pl/p187903,maybelline-new-york-dream-matte-mousse-matujacy-podklad-w-musie-nude.html

animka
animka
  29 Ianuarie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba, że wszyscy go za dużo nakładają. I mi nie wmawiajcie, że za dużo nakładam do jasnej ciasnej

ale to normalne, że jedym pasuje a innym nie. agoosiaaa poleca, bo jej pasuje a wiadomo, że nikt o zdrowych zmysłach nie będzie innym proponował czegoś złego w jego przekonaniu :)
SoDope
SoDope
  29 Ianuarie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no wiadomo, jak nie przetestujesz to sie nie przekonasz

pewnie.
Ja jestem za testowaniem .. :D
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  29 Ianuarie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja dziewczynie podaje, co sie jej MOZE dziac, a ty wszystko wykrecasz na zaczepke w twoja strone.

Nie, wyraznie napisalas:

Konto usunięte
Konto usunięte: z tym ze jak tego na dzien nalozysz za duzo, to niektorym sie ''walkuje'

Pisałam, że nie nakładam go za dużo, i wałkowanie kremu nie jest zalezne od tego w tym przypadku, tylko od podkładu ;-)
animka
animka
  29 Ianuarie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no wiadomo, jak nie przetestujesz to sie nie przekonasz

no proste. ale z drogerii już niczego nie chcę, jak nie podrażnienia to uczulenie, mam dość
agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Ianuarie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pisałam, że nie nakładam go za dużo, i wałkowanie kremu nie jest zalezne od tego w tym przypadku, tylko od podkładu ;-)

ale ktos tam jeszcze pisal ze jak sie daje za duzo. napisalam ze KTOS tu wspominal, nie pamietam kto, musialabym szukac w tematach a mi sie nie chce.

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie, wyraznie napisalas:

ale nie napisalam ze to ty dajesz za duzo.

Konto usunięte
Konto usunięte: pewnie. Ja jestem za testowaniem .. :D

chyba nawet probki takich kremow mozna dostac po aptekach :woot:
agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Ianuarie 2011
animka
animka: no proste. ale z drogerii już niczego nie chcę, jak nie podrażnienia to uczulenie, mam dość

wiesz, ja nawet nie wiem co jest z drogerii a co nie, bo u mnie wszystkie z vichy, la roche posay itp, sa sprzedawane w drogeriach wlasnie :)
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  29 Ianuarie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale nie napisalam ze to ty dajesz za duzo

ohh, no dobra, niech bedzie :and:
agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Ianuarie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ohh, no dobra, niech bedzie

ano :mrgreen:
SoDope
SoDope
  29 Ianuarie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba nawet probki takich kremow mozna dostac po aptekach

Tylko, że polskie apteki biedne i nikt nic nie chce dać :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Ianuarie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tylko, że polskie apteki biedne i nikt nic nie chce dać

:rotfl: a na stronie albo gdzies na necie nie da sie zamowic :woot:
animka
animka
  29 Ianuarie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wiesz, ja nawet nie wiem co jest z drogerii a co nie, bo u mnie wszystkie z vichy, la roche posay itp, sa sprzedawane w drogeriach wlasnie :)

no właśnie a u nas to są typowo apteczne kosmetyki ;)
agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Ianuarie 2011
animka
animka: no właśnie a u nas to są typowo apteczne kosmetyki ;)

ale sa tez sprzedawane w drogeriach czy tylko i wylacznie w aptekach??
SoDope
SoDope
  29 Ianuarie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a na stronie albo gdzies na necie nie da sie zamowic

nie wiem - ja tam tego nie chce próbować.
Czasami się posmaruje kremem ale prędzej to on się przeterminuje niżeli 'go zużyje' :D
animka
animka
  29 Ianuarie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale sa tez sprzedawane w drogeriach czy tylko i wylacznie w aptekach??

tylko w aptekach .
razotka
razotka
  29 Ianuarie 2011

ja mam teraz z kobo ale, że jest dla mnie trochę zbyt jasny to łącze go z podkładem z manhattanu i jak dla mnie jest ok :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.