Miał ktoś ten zestaw jakie wrażenia?
lista tematów
Bielenda, Sexy Look Perfekcyjne Usta strona 1 z 2
To ściema. Kiedyś kupiłam, bo było w promocji za pare zł i co ? Nic nie daje Zreszta ja na swoje usta nie narzekam
Tak jesteś Maciej wróżbita.
Po prostu nic nie napisałaś tylko KTOS STOSOWAŁ I CO ?
bez urazy ale większość Twoich tematów tak wygląda.
Zamianast napisać czego oczekujesz i czy to faktycznie daje taki efekt.
to najlepie zdjęcie dać i ludzie dopowiedzcie mi bo nie wiem co napisać

Po to żeby Ci uświadomić że na forum nie ma mozliwości usuwania 'bezsensownych tematów'
a z tego co pamiętam to już chyba z 50 raz piszesz o jakimś gównianym kosmetyku na usta który niby ma albo powiększyć albo nie wiem zlikwidować problem opryszczki

Nie jestem taka sama bo ja co 24h nie zakładam tematów dotyczących danego kosmetyku ponieważ umiem korzystać z takiej strony/wyszukiwarki która nazywa się Google.
Pozdrawiam

Konto usunięte: Po to żeby Ci uświadomić że na forum nie ma mozliwości usuwania 'bezsensownych tematów'
a z tego co pamiętam to już chyba z 50 raz piszesz o jakimś gównianym kosmetyku na usta który niby ma albo powiększyć albo nie wiem zlikwidować problem opryszczki
Nie jestem taka sama bo ja co 24h nie zakładam tematów dotyczących danego kosmetyku ponieważ umiem korzystać z takiej strony/wyszukiwarki która nazywa się Google.
Pozdrawiam
Za to twoje tematy sa najmadrzejsze ... np ten http://www.fotka.pl/forum/moda_i_uroda/947534,Wieczorny_rytulal_
nie wiem co on niby takiego mądrego wnosi do tego forum