mmaryjka
mmaryjka
  30 Ianuarie 2011 (pierwszy post)

cześć i czołem!

otóż nie mam teraz za bardzo czasu na łażenie po sklepach, a poszukuję dość pilnie kredki i cieni.

1. Dobra, miękka kredka w kolorze brązowym/czekoladowym i szarym? Cena nie gra roli, a najlepiej gdyby była dostępna w sephorze
2. Dobre cienie, koniecznie matowe, najlepiej jakaś mała paletka. Kolory nude i tego typu, do tego ewentualnie jakieś lekko brązowe/szarawe?

będę wdzięczna za pomoc, pozdrawiam!

Jasmina
Jasmina
  30 Ianuarie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 2. Dobre cienie, koniecznie matowe, najlepiej jakaś mała paletka. Kolory nude i tego typu, do tego ewentualnie jakieś lekko brązowe/szarawe?

Ja mam poczwórne cienie IsaDora, są też matowe. Bardzo je lubię :tak:

razotka
razotka
  30 Ianuarie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 2. Dobre cienie, koniecznie matowe, najlepiej jakaś mała paletka. Kolory nude i tego typu, do tego ewentualnie jakieś lekko brązowe/szarawe?

A patrzyłaś na paletki inglota?
SoDope
SoDope
  30 Ianuarie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobre cienie, koniecznie matowe, najlepiej jakaś mała paletka. Kolory nude i tego typu, do tego ewentualnie jakieś lekko brązowe/szarawe?

Paletki Inglota możesz sobie sama złożyć i to jest jest najlepszy plus ;)
mmaryjka
mmaryjka
  30 Ianuarie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A patrzyłaś na paletki inglota?

patrzyłam, mam taką paletkę, ale strasznie szybko mi się te cienie skruszyły i nie były jakieś zachwycające

Jasmina
Jasmina: Ja mam poczwórne cienie IsaDora

właśnie widziałam fajną paletkę, podobna do tej średniej inglota, ale na tusz do rzęs miałam uczulenie więc obawiam się, że na cienie też będę miała, a jakoś mnie nie powaliła
pinheiros
pinheiros
  30 Ianuarie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 2. Dobre cienie, koniecznie matowe, najlepiej jakaś mała paletka. Kolory nude i tego typu, do tego ewentualnie jakieś lekko brązowe/szaraw

może z estee lauder?
VanilllaExtasy
VanilllaExtasy
  30 Ianuarie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobra, miękka kredka w kolorze brązowym/czekoladowym

Helena Rubinstein Silky Eyes Contour Pencil, powinna być w brązie, nie wiem jak z szarością. Jak dla mnie warta swojej ceny, w przeciwieństwie do koszmarnej kredki od Chanel
malami81
malami81
  30 Ianuarie 2011

To ja się dołączę i poproszę też o rady odnośnie kredki do oczu ale w kolorze cielistym (coś na wzór Stila w kolorze Topaz)

mmaryjka
mmaryjka
  30 Ianuarie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: może z estee lauder?

w sumie to jeszcze nie miałam ich cieni, zerknę

Konto usunięte
Konto usunięte: Helena Rubinstein Silky Eyes Contour Pencil, powinna być w brązie

to w takim razie wybiorę się do sephory i zerknę, ale może być ciężko bo szukam takiego lekkiego brązu, a nawet też mogłaby być w takim kolorze bardzo neutralnym
chanel odpada, strasznie łzawię po tuszach i kredkach
mmaryjka
mmaryjka
  30 Ianuarie 2011
malami81
malami81: Stila w kolorze Topaz

kocham tą kredkę:zakochany:
malami81
malami81
  30 Ianuarie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kocham tą kredkę

ja się w niej zakochałam :zakochany: ale nigdzie nie mogę jej dostać :and:

a z allegro nie chcę zamawiać :(
mmaryjka
mmaryjka
  30 Ianuarie 2011
malami81
malami81: ale nigdzie nie mogę jej dostać

wydaje mi się, że stila nie jest dostępna w polsce. ja kiedyś kupiłam w stanach, później próbowałam zamawiać przez internet, ale jakoś mi nie wyszło. jak masz jakiś znajomych na wyspach to się uśmiechnij żeby ci przysłał:)
mmaryjka
mmaryjka
  30 Ianuarie 2011
malami81
malami81:

olśniło mnie, że przecież mufe ma duży wybór kredek! tylko, że nigdy nie kupowałam i nie wiem jak z miękkością, ale chyba kupię brązową i jeszcze jeden mi się podoba. miałam tusz do rzęs i był całkiem niezły, więc można próbować
http://www.makeupforever.com/products/eyes/aqua-eyes.html
cienie też są
http://www.makeupforever.com/products/eyes/matte-eye-shadow.html
malami81
malami81
  30 Ianuarie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wydaje mi się, że stila nie jest dostępna w polsce. ja kiedyś kupiłam w stanach, później próbowałam zamawiać przez internet, ale jakoś mi nie wyszło. jak masz jakiś znajomych na wyspach to się uśmiechnij żeby ci przysłał:)

W tym właśnie problem że nie jest dostępna :) Ceny na ebay są mega przesadzone.
Chyba będę musiała się do kogoś uśmiechnąć
malami81
malami81
  30 Ianuarie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: olśniło mnie, że przecież mufe

make up forever jest chyba w sephorze

tylko że u mnie nie ma sephory a douglas
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.