Witam w niedzielę ;) Mam do zrobienia 10 zadań z historii i za żadne skarby nie mogę się do tego zabrać! Ale do rzeczy
Mam BARDZO suche stopy. Są twarde, pękają... wyglądają okropnie :( Stosuję peelingi, kąpiele nawilżające i kremy. Niestety nic to nie daje.
Jak mam dbać o stopy? Poradźcie coś.
Jakiego kremu używacie?
stopy strona 1 z 2
http://www.mysupermarket.co.uk/Images/ExternalImages/ProductsDetailed/45/159445.jpg?ts=634047785260
jest dobry:) jak wymoczysz nogi, zrobisz peeling i nalozysz na noc krem, a na to skarpety, rano wygladaja swietnie. jest do stosowania codziennego. powinien cos dac, bo ma na pietach strasznie sie luszczyla skora.
Kąpiele nawilżające, czyli? Co do nich wlewasz i jak często je robisz?
Ja używam kremu z avonu
Raz na tydzień robię im kąpiel, nakładam maseczkę glinkową z avonu, potem peeling, ścieram pięty i smaruje właśnie tym kremem.
Ja używam tych saszetek kupuje je w Rossmanie za 2,50zł i po jednej stronie jest peeling, a po drugiej maseczka bardzo dobrze nawilża.
Wiem jaki masz problem, bo mam tak samo :C.
Ale tylko pięty mam suche więc nie jest tak najgorzej i to dopiero od połowy tegorocznych wakacji. Myślałam, że umrę jak przeszłam kawałek w klapkach a tu pięty całe brudne

Używam kremu nawilżającego z AA, ale efekty są nijakie, a Avonu bym nie polecała bo z moimi stopami nic nie zdziałał.
ja robię dwa razy w tygodniu peeling i codziennie smaruję je kremem rozgrzewającym phenome.
jest cuuuudowny.
la roche posay lipikar - cudowny, albo kiedyś używałam takiego organicznego i do niego były bawełniane skarpetki - też był genialny, ale kurcze nie pamiętam nazwy
Jakoś co trzy dni je robię. Dolewam oliwy, mleka, cynamonu, oliwki dla dzieci, żeli nawilżających, soli, oleju kokosowego.
o! zobaczę to na pewno :)
Okropne są takie szorstkie stopy! Nienawidzę tego.
W jakiej on jest cenie?
Też jestem ciekawa w jakiej cenie? :)
mam, mam i używam :)