Temat z nudów no i w sumie dawno takiego nie było ( chyba ).
Paulina Sykut - pogodynka tv Polsat, wygrała show "Tylko nas dwoje", brała udział w Idolu...
A teraz do rzeczy:
Pytania:
1. Podoba Wam się jej uroda ?
2. Co na "tak" co na "nie" ?
Pozdrawiam :)
lista tematów
Pogodynka strona 6 z 10
animka: o to mi chodzi, że nawet jeśli ktoś jest pasztetem a ma kasę i załóżmy, że pójdzie do stylistki, wizażystki, fryzjera, kosmetyczki, chirurga, automatycznie "staje się ładna". a jeśli ktoś jest pustakiem to nic nie pomoże
tak, ale to nie gwarantuje, że projektanci i fotografowie zauważą w danej osobie to coś :-)
to ja to napisalam, nie ona.
ale nie w taki sposob jak one

Konto usunięte: Zgodze się i podzielam Twoje zdanie, są bardziej wartościowe zawody. Ale noo gdyby nie modelki to nie przeglądałabyś np katalogów z ciuchami :-) każdy zawód jest chociaż trochę pożyteczny...
wiesz, czasem jak przegladam katalogi z ciuchami to wlasnie przez takie modelki nic nie kupuje :P zwlaszcza na stronie nexta jest taka, co wyglada tak tragicznie, ze mnie odstrasza od kupywania ubran

Konto usunięte: wiesz, czasem jak przegladam katalogi z ciuchami to wlasnie przez takie modelki nic nie kupuje :P zwlaszcza na stronie nexta jest taka, co wyglada tak tragicznie, ze mnie odstrasza od kupywania ubran
gdyby nie osoby, co chciałyby pozować nie przeglądałabyś ich wcale, ani katalogów, ani gazet, ani nawet głupiego allegro :-) prawda?
ło Jezu, mogłas nie wspominać

animka: to może jestem mega hiper wyjątkiem bo miałam całkiem spore a dziś nie mam żadnej blizny pomimo małych problemów z cerą
to zależy od cery, jednych da się wyleczyć innych nie ;-)