malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  9 August 2012
styka51
styka51: Kogoś konkretnego masz na myśli?

Tam zawsze takie ladacznice chodzą ... byle żeby tyłek pokazać :tak:
styka51
styka51
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tam zawsze takie ladacznice chodzą ... byle żeby tyłek pokazać

Wiesz z jeansami, to nawet fajnie mogłoby to wyglądać :tak:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  9 August 2012
styka51
styka51: Wiesz z jeansami, to nawet fajnie mogłoby to wyglądać

Nie wiem bym musiała widzieć XDDDD

nie ma tutaj dzisiaj żadnych rozmówek ? :D
Paulinessa
Paulinessa
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: serce mi sie tak pali tak żarzy, że nawet trochę boli to nie jest normalne tak kochać...

znam to...
asexualna
asexualna
  9 August 2012
styka51
styka51: Chyba sobie kupię

Ten pierwszy fajniejszy :ninja: ja sie zastanawiam nad kupieniem takiego underbust
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  9 August 2012

A ja sobie kupiłam sukienke. :tak: bardzo mi sie podoba, swietnie nadaje sie na jakies niedzielne wyjscie czy cos. A kiedys nosiłam spódniczki różowe w kratke lub srebrny gorset :ziober2: :crylol:

asexualna
asexualna
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja sobie kupiłam sukienke. bardzo mi sie podoba, swietnie nadaje sie na jakies niedzielne wyjscie czy cos.

Całkiem fajna.

Konto usunięte
Konto usunięte: A kiedys nosiłam spódniczki różowe w kratke lub srebrny gorset

lololo :rotfl:
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Całkiem fajna.

Tez mi sie podoba, ogolnie bardzo polubilam takie luzniejsze ciuchy. Kiedys nosilam tylko bardzo opięte rzeczy, a teraz cenie komfort luzniejszych koszulek
Konto usunięte
Konto usunięte: lololo

Cóż.. :ziober2: kazdy mial momenty lepsze i gorsze :ninja:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A kiedys nosiłam spódniczki różowe w kratke lub srebrny gorset

widzisz jak to człowiek na starość się zmienia ....

:crylol:

chociaż jak ja bym Wam pokazała moje zdjęcie w białych kozaczkach to byście padli XD
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: widzisz jak to człowiek na starość się zmienia ....

Jak sobie pomysle co kiedys na siebie wkładałam... :nie: koszmar
Konto usunięte
Konto usunięte: chociaż jak ja bym Wam pokazała moje zdjęcie w białych kozaczkach to byście padli XD

ja po imprezach szlajałam sie w czarnych, koronkowych :crylol:
asexualna
asexualna
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tez mi sie podoba, ogolnie bardzo polubilam takie luzniejsze ciuchy. Kiedys nosilam tylko bardzo opięte rzeczy, a teraz cenie komfort luzniejszych koszulek

Ja tylko nie lubię takich bez ramiączek, bo mam wrażenie jakby miała mi spaść (mimo, że nie zamierza) i chodzę skrępowana :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Cóż.. kazdy mial momenty lepsze i gorsze

Tak, ja za to do liceum byłam chłopczycą, a potem miałam moment troszke emo :rotfl: dobrze, że się nie rozpędziłam.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja po imprezach szlajałam sie w czarnych, koronkowych

Ty miałaś czarne ... a ja białę ... JAK BLACHARA :crylol:
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja tylko nie lubię takich bez ramiączek, bo mam wrażenie jakby miała mi spaść (mimo, że nie zamierza) i chodzę skrępowana

Ja lubie, a nie moge nosic bo mam dosyc szerokie ramiona :/ szkoda, chyba, ze mam wlosy tak puszczone z przodu to nie widac :lol: i widzisz jak to jest, nie fair
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak, ja za to do liceum byłam chłopczycą, a potem miałam moment troszke emo dobrze, że się nie rozpędziłam.

Omg.. chyba każdy miał wzloty i upadki :lol: nie jestem jedyna, dobrze ze sie zmienilam :lol:
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty miałaś czarne ... a ja białę ... JAK BLACHARA

ogolnie biale buty to obciach, chyba ze np biale skromne szpilki do bialych spodni i ogolnie jasnego stroju. Ale kozaki biale to zawsze obciach. Ja sie dziwie, bo nie mialam, ale pewnie kiedys tam chcialam miec :crylol: nie moge sobie Ciebie wyobrazic
asexualna
asexualna
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja lubie, a nie moge nosic bo mam dosyc szerokie ramiona :/ szkoda, chyba, ze mam wlosy tak puszczone z przodu to nie widac i widzisz jak to jest, nie fair

To możesz i tak :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Omg.. chyba każdy miał wzloty i upadki nie jestem jedyna, dobrze ze sie zmienilam

Proszę Cię, patrze na foty i nie mogę :crylol: http://i48.tinypic.com/k19xyw.jpg
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.