Konto usunięte: Sorry, ale myślałam, że jesteśmy na tyle dorośli, że nie będziemy wywlekać naszych prywatnych spraw na forum.
Jak mogłeś!
Nie ma litości dla zdrajców narodu! OdPOkutujesz to w Berezie Kartuskiej jak tylko prezes Jarosław dojdzie do władzy!

.
UnclaimedPants: Na o fotka napisałam co nie działa, wygląd tez mi sie nie podoba, ale to juz kwestia preferencji i jak dla mnie najmniejszy problem. Leże teraz w wannie, jestem mobilna i mobilna wersja mnie boli Na fotce postuje zawsze w ruchu, jak siadam przed komputerem to na fotkę zazwyczaj nie mam czasu ;)
Rozumiem, teraz bardzo dużo ludzi ma dobre telefony, z których mogą "nadawać" więc w sumie to bardzo ważny aspekt nad którym powinni się programiści skupić dość mocno, mnie to akurat zupełnie nie boli, bo telefon dla mnie to tylko telefon i nic więcej, ale rozumiem ten ból zapracowanego człowieka ;d.
UnclaimedPants: Ale podobnie jest z software'ami, na początku maja mnóstwo bugów, byleby je szybko naprawili.
Na to był już czas..long looong ago..
UnclaimedPants: 5 lat powiadasz... 5 lat temu to ja kojarzylam Cie po Twoim avie i loginie Sztajmex, nie myślałam ze WilczeLyko to Ty
Za 5 lat w ogole sie nie połapie ;)
Widzisz jaki psikus?

. Ja ze "starych" kojarzę wszystkich w sumie, ale wygodniej było mi pisać w pewnym momencie z innych nicków ;D.
Za 5 lat będziesz odbierała fotkę na ekranie okularów przeciwsłonecznych

.