malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Sztajmex
Sztajmex
  21 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Sorry, ale myślałam, że jesteśmy na tyle dorośli, że nie będziemy wywlekać naszych prywatnych spraw na forum. Jak mogłeś!

Nie ma litości dla zdrajców narodu! OdPOkutujesz to w Berezie Kartuskiej jak tylko prezes Jarosław dojdzie do władzy! :rotfl:.
UnclaimedPants
UnclaimedPants: Na o fotka napisałam co nie działa, wygląd tez mi sie nie podoba, ale to juz kwestia preferencji i jak dla mnie najmniejszy problem. Leże teraz w wannie, jestem mobilna i mobilna wersja mnie boli Na fotce postuje zawsze w ruchu, jak siadam przed komputerem to na fotkę zazwyczaj nie mam czasu ;)

Rozumiem, teraz bardzo dużo ludzi ma dobre telefony, z których mogą "nadawać" więc w sumie to bardzo ważny aspekt nad którym powinni się programiści skupić dość mocno, mnie to akurat zupełnie nie boli, bo telefon dla mnie to tylko telefon i nic więcej, ale rozumiem ten ból zapracowanego człowieka ;d.
UnclaimedPants
UnclaimedPants: Ale podobnie jest z software'ami, na początku maja mnóstwo bugów, byleby je szybko naprawili.

Na to był już czas..long looong ago..
UnclaimedPants
UnclaimedPants: 5 lat powiadasz... 5 lat temu to ja kojarzylam Cie po Twoim avie i loginie Sztajmex, nie myślałam ze WilczeLyko to Ty Za 5 lat w ogole sie nie połapie ;)

Widzisz jaki psikus? :rotfl:. Ja ze "starych" kojarzę wszystkich w sumie, ale wygodniej było mi pisać w pewnym momencie z innych nicków ;D.
Za 5 lat będziesz odbierała fotkę na ekranie okularów przeciwsłonecznych :ziober2:.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  21 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: no wlasnie mnie zaskoczyl ten sklep z 1 egzemplarzem i brakiem przeceny,wiec to chyba nie pozbywanie sie co zalega, albo zazwyczaj sieciowki maja narzucona cene a tu taki zonk:D

Ale to nie tylko w CCC taki zonk, w deichmannie też podobne taktyki stosują, w jednym sklepie przecenione jedno, w drugim co innego ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie ma litości dla zdrajców narodu! OdPOkutujesz to w Berezie Kartuskiej jak tylko prezes Jarosław dojdzie do władzy!

No dalej! Nazwij mnie zakamuflowaną opcją niemiecką! Wiem, że tylko na to czekasz :/
Sztajmex
Sztajmex
  21 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: No dalej! Nazwij mnie zakamuflowaną opcją niemiecką! Wiem, że tylko na to czekasz :/

Nie prowokuj mnie, bo skończysz jak Magda! :rotfl: (obczaj pw ;p).
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  21 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie prowokuj mnie, bo skończysz jak Magda! (obczaj pw ;p).

No nie wiem, czy się boję.
Spytaj Magdy, kto tu jest mistrzem fotomontaży :ziober2:
Sztajmex
Sztajmex
  21 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: No nie wiem, czy się boję. Spytaj Magdy, kto tu jest mistrzem fotomontaży

Hehehe, ja wieeem, pamiętam Twoje prace z "fotografii" :ziober2:. Na szczęście nie mam zdjęć :D.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  21 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Hehehe, ja wieeem, pamiętam Twoje prace z "fotografii" . Na szczęście nie mam zdjęć :D.

raczej chodziło mi o takie przeróbki http://cdn3.asteroid.pl/c12/a.fotka.pl/039/163/39163531_800_s.jpg :rotfl:
Sztajmex
Sztajmex
  21 Ianuarie 2013

Ahahahahahah :rotfl:, zła kobieta jednak jesteś :ninja:.

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  21 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: zła kobieta jednak jesteś

Nosz następny.
Aż chce się powiedzieć "How many times?! How many times?!" :ninja:
Sztajmex
Sztajmex
  21 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Nosz następny. Aż chce się powiedzieć "How many times?! How many times?!"

Skoro słyszysz to nie pierwszy raz, to przemyśl swoje postępowanie! Bo prawda powtarzana w kółko staje się prawdą :mrgreen: ;D. Tylko nie bij rakietą :ninja:.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  21 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Skoro słyszysz to nie pierwszy raz, to przemyśl swoje postępowanie! Bo prawda powtarzana w kółko staje się prawdą ;D. Tylko nie bij rakietą .

Prawda staje się prawdą?
Popieprzyłeś i jesteś niewiarygodny!

Nie mam rakiety, ale coś innego na pewno się znajdzie :ninja:
Sztajmex
Sztajmex
  21 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Prawda staje się prawdą? Popieprzyłeś i jesteś niewiarygodny! Nie mam rakiety, ale coś innego na pewno się znajdzie

Gdybym napisał, że kłamstwo to bym strzelił sobie w kolano przecie :ziober2:.

Ja wiem, że się znajdzie..z takim zapasem butów mogłabyś w pojedynkę w 41' odpierać natarcie niemieckie na Moskwę :rotfl:.
mmaryja
mmaryja
  21 Ianuarie 2013

ciąża zabija mój umysł. nie ogarniam tego nowego forum:and:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  21 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja wiem, że się znajdzie..z takim zapasem butów mogłabyś w pojedynkę w 41' odpierać natarcie niemieckie na Moskwę

Hahahahahahahahahh.
Nie gadam z Tobą!!!! łan łan.
Sztajmex
Sztajmex
  21 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Hahahahahahahahahh. Nie gadam z Tobą!!!! łan łan.

Mihihihhihih :ziober2:.
;* :przeprosinowy:
Sztajmex
Sztajmex
  21 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ciąża zabija mój umysł. nie ogarniam tego nowego forum

Nie Ty jedna :).
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.