Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 185 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Oj biedny

fajni tam faceci są?

A dobrze :) Mąż za tydzień urlop ma i rodzina z Anglii przyjeżdża

baaardzo, niemieccy faceci sa fajniejsi niz nasi. a ja mam chyba polska twarz, bo za kazdym razem jak sie pytaja skad jestem, mowie dla jaj, ze z islandii. ''a czasem nie z polski?'':P
http://www.gayromeo.com/CqdUHxTh9h2WSpPqkY1rZNmvAbQRdQQh/auswertung/pix/popup.php/00279e4cbf73f89776365e8672.jpg
to on :D
tacy fajni, ze zaczalem myslec o przeprowadzce do niemiec
bedzie balet jak przyjada

tutaj na okraglo te ich wursty, steki, kartofle, z tego wszystkiego zaczalem na silke chodzic, bo bym przyjechal dwa razy grubszy

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Mówisz?

I co wtedy odpowiadasz? :D
Niegłupi pomysł w sumie. Skoro Ci się podoba i sobie radzisz... :)
Zobaczymy

Trzymasz nadal linię? Biegasz jeszcze czy już nie?
kobietki tez fajne :)
ze jestem polakiem :D
podoba sie :) zima slabsza niz w polsce podobno

nie biegam, bo nie mialem sily, tak przychodzilem zmordowany z pracy. ale chodze na silownie od jakiegos czasu. nawet jeszcze schudlem

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Kupiłam ostatnio naszyjnik w kolorze srebrnym, ale nie ze srebra - jak myślicie, pomalować go lakierem bezbarwnym, żeby tak szybko się nie starło to "srebro" ?
Mam dzisiaj ten jeden z gownianych dni kiedy sie chce położyć z powrotem do łóżka i wstać jutro! Jestem za gruba, za niska, mam za duże cycki, za krótkie ręce, za duże oczy, włosy mi sie nie ułożyły tak jak należy, wyglądam na ryju jak damska wersja Gordona Ramseya! AAAAAaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Wreszcie to do Ciebie dotarło

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail