James Edward Franco (ur. 19 kwietnia 1978 roku w Palo Alto w stanie Kalifornia) – amerykański aktor filmowy i telewizyjny oraz reżyser, scenarzysta i producent. Hobbystycznie zajmuje się malowaniem obrazów.
* 2011: Zielony szerszeń
* 2010: 127 godzin
* 2007: Spider-Man 3
* 2006: Annapolis
* 2006: Tristan i Izolda
* 2004: Spider-Man 2 jako Harry Osborn
* 2003: The Car Kid
* 2002: Spider-Man jako Harry Osborn
* 2000: Wszystkie chwyty dozwolone (Whatever It Takes) jako Chris
* 2000: Sukces za wszelką cenę (At any Cost) jako Mike
http://suckerforvampires.files.wordpress.com/2010/11/james-franco.jpg
Jak Wam się podoba? Co na tak/nie?
W skali od 1-10 jak go oceniacie?
Mi osobiście jako aktor podobał się w filmie "127 godzin" :)
Typ urody. strona 4 z 5
jesteś kompletnym idiotą jeśli fakt braku wychowania które powinno wynieśc sie z domu nazywasz pojazdem, niestety drogi prinzie, babskimi ciuszkiami, podkładem i innymi "gadżetami" dla zniewieściałych nie ukryjesz człowieka ograniczonego który siedzi w tobie, słoma wychodzi ci z butów, wydaje mi się ze koleżanka fryzjerka z której tak sie nabijaleś ma wiecej rozumu w głowie niż ty.
to ze jestes burakiem to kazdy juz zauwazyl ale czepianie sie kogos bo jest innej orientacji jest ponizej jakiegokolwiek smaku i poziomu. jestes zwyklym szarym czlowieczkiem, ktory walczy o kazdy dzien aby nie pasc z glodu(i skoncz ze swoimi gadkami, full dupeczek ru.cham, jestem bogaty motzno) bo nie robi to na mnie wrazenia. dla mnie jestes zwyklym burakiem ze starego rekina bmw do ktorego wystarczyloby wpuscic granat. nie nadajesz sie do niczego innego tylko do trollowania na forum, realne zycie cie przerasta i przelewasz swoje przykre i pelne upokorzen zycie na forum, bo tu przynajmniej banda debili czyta twoje posty. w rzeczywistosci jestes malym podludziem, ktory nie wychodzi nigdzie procz ubikacji. pewnie nawet nie wiesz jak wyglada slonce, wyszedlbys na zewnatrz to by cie zdeptali.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
jakbyś umiał czytać ze zrozumieniem czepiam sie nie twojego homosexualizmu a sposobu z jakim się nim obnosisz
a ty zwykłym różowym homo
chyba lepiej być jednak zwykłym szarym człowiekiem
ty najlepiej wiesz jak ja żyje, tyle frustracji jest w tobie kolego, co z toba?
pies ogrodnika
rekin to klasyk juz jakbyś trochę sie znał, na codzień śmigam corolla wiec tu też fail z twojej strony
jakoś nie mam z tym problemu, a ty?
serio?
przypominam mówi to:

dobre czasy złe czasy...

Pierwszy raz widzę, że ziomek wiadomo wbija długiego posta.
"Perfekcyjne opanowanie języka pomaga mi robić Cię jak chcę
Pokłon tobie wkomponowanemu w podłogę MC
Nareszcie mój sztandar na maszcie
Wreszcie długo oczekiwane wejście smoka
Stawiam sprawę jak kawę na ławę
Że fenomenalnie miotam"
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek