Od bardzo dawna szukałam biustonosza z Marks & Spencer powiększającego piersi o 2 rozmiary na polskiej stronie nie znalazłam nic. Znalazłam na amerykańskiej
http://www.marksandspencer.com/2-Sizes-Bigger-Push-Up-Bra/dp/B003WJH58G?ie=UTF8&ref=sr_1_1&nodeId=427493031&sr=1-1&qid=1305553328&pf_rd_
A moze któraś wie gdzie można kupic ten oto stanik ale na polskich stronkach. Bo chyba wątpie aby można było na tej stronie coś zamawiać bo chyba za daleko ;/
lista tematów
Marks & Spencer strona 1 z 5
staniki z m&s sa beznadziejne, mam 3 niby o obwodzie 65 a sa o wiele wieksze.
ale jak chcesz to moze poszukaj na allegro czy ebayu??
@latynoska6 biustonosze z M&S są raczej wątpliwej jakości. Jeśli chodzi o duże powiększenie to hitem znajomych dziewczyn o mniejszym biuście jest Opulence Gel Bra firmy Pour Moi?

Robi taki efekt, że klękajcie narody :D

Robi taki efekt, że klękajcie narody :D
Brzeginka: @latynoska6 biustonosze z M&S są raczej wątpliwej jakości. Jeśli chodzi o duże powiększenie to hitem znajomych dziewczyn o mniejszym biuście jest Opulence Gel Bra firmy Pour Moi?
Ja właśnie nigdy nie miałam biustonoszy tej marki bo u mnie w miescie ani w poblizu nie ma tego sklepu;/ A ten stanik ma jakaś nazwe? Jak go szukać i w jakiej cenie
Konto usunięte: Ja właśnie nigdy nie miałam biustonoszy tej marki bo u mnie w miescie ani w poblizu nie ma tego sklepu;/ A ten stanik ma jakaś nazwe? Jak go szukać i w jakiej cenie
Przecie podałam Ci w poprzednim poście zarówno firmę (Pour Moi?) jak i model (Opulence Gel Bra). Widziałam go na 100% w sklepach internetowych:
-Only Her (niewiele rozmiarów jest)
-Dopasowana.pl (więcej dostępnych rozmiarów)
Jest też trochę tego na allegro.
Koszt przeróżny, okolice stówki to norma.
Brzeginka: Przecie podałam Ci w poprzednim poście zarówno firmę (Pour Moi?) jak i model (Opulence Gel Bra). Widziałam go na 100% w sklepach internetowych:
-Only Her (niewiele rozmiarów jest)
-Dopasowana.pl (więcej dostępnych rozmiarów)
Jest też trochę tego na allegro.
Koszt przeróżny, okolice stówki to norma.
a wybacz pominełam to.